Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yetkiyi alıyor ama bir sürü ekleme olacak gibi duruyor.Ne durumdayız
Durmaması gereken şahıs gidiyor mu
o konuda bende katılıyorum yapılması zor bir şey değil o kadar - alt tarafı AZ KATLI apartmanlar yani - hızlıda yaparsın süreç ve kaynak doğru yönetilirse(mimarım bende cağdat cadde çevresinde 8 binanın sürecnde bizzat bulundum - yaklaşık16 17 tanesinde projelendirmede uğraştım - ikna süreçlerine dahil oldum - 3 4 tanede sözleşmesini ıvırı zvırını rica üzerine kontrol ettim)Florya'yı yapmak gerçekten zor değil aslında. Sizde biliyorsunuz. Bu neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Belki mesleğim ve işim bu olduğu için rahatım
Bu arada şimdi dinliyorum Adnan Polat'ı şaşırıyorum. Böyle bir arsa onun olsa kendi mi yapar yoksa hasılat paylaşımlı mı verirdi.
Bir örnek vereyim. Ben yabancı bir gıda firmasının ki çok büyük bir firmadır, Torbalı'daki tüm üretim ve sosyal tesislerinin inşaatını yaptım. Projenin başındaki kişi firmanın Türkiye genel müdürü idi. Proje yönetimi ve kontrolü için bir firma seçildi. Yerli bir firma. Bu firma proje ihalesine çıktı ve projeleri hazırlayacak firmayı seçti. İşin kontrolü için proje yönetim firması mimar, mühendis, teknikerlerden oluşan kadroyu kurdu. İnşaatın ihalesine hazırlanıldı ve çıkıldı. Yeterliliği bulunan firmalar ihaleye girdik ve benim firmam kazandı.
Bunun benzeri bir sistem işleyecek. Yönetimlerin değişmesi sistemi değiştirmeyecek.
Türkiye'de gördüğünüz o büyük sanayi devlerinin çoğu inşaatları bu şekilde yürüyor. Ki sanayi tesisi yapmak konut yapmaktan çok daha zordur.
Daha zorunu bu firmalar yapabiliyorsa afedersiniz 6 katlı konut projesi rahat yapılır.
Siyaseti git lgbtci komünistlerle yap ümit hocamın adını ağzına almasenin gibi ümit özdağ destekleyene mi versinler
o konuda bende katılıyorum yapılması zor bir şey değil o kadar - alt tarafı AZ KATLI apartmanlar yani - hızlıda yaparsın süreç ve kaynak doğru yönetilirse(mimarım bende cağdat cadde çevresinde 8 binanın sürecnde bizzat bulundum - yaklaşık16 17 tanesinde projelendirmede uğraştım - ikna süreçlerine dahil oldum - 3 4 tanede sözleşmesini ıvırı zvırını rica üzerine kontrol ettim)
hakikaten zor değil - ama TOTAL olarak BİR ANDA OLACAK gibi bakıldığı için gözde anormal büyüyor.
bu işe girilse kim girerse - "kesin çıkarı var" denme hususu var.
basit bi paylaşımlı konuda bile güven ortamında mutabık kalınamıyor çünkü bu sürecin başlangıcı başkaydı - gelişmesi başkaydı - sonuna yakın şeffaflıktan uzak gidiyor.
halbuki inşaat işinin en büyük anahtrıdır güven ortamı- tatlı dil - uzlaşma etme ... kolay konular.
GS özelinde de biz sportif işlerle mi kafayı yoralım - inşaat sürecimi yönetelime geliyor iş - o açıdan ciddi efor demek .
uzadıkçada arapsaçına bağlayacak - inşaat kısmından değil yok hisseler, yok paylaşım , yok para kısmından dolayı.
o nedenlede bu işe girişilmesi lazım - her ne yöntemle yapılırsa ypaılsın güvenilir ortam olsun yeterli.
yani öyle bir süreç olurki KENDİN yaparsan - baktın belli kısımını bitirdin - ama BB den çıktın - emlak piyasan düştü - belki arasanın bri kısmına Tesis konduracaksın tekrardan - belki daha ticari işlev koyacaksın konut değilde ...dümende sen olursun yani - o daha önemli.