GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Zaniolodan gelen para adaya gömülecek yetkiyi verdikleri için yönetim kuruluna jest

Şimdi benim anladığım ihaleyi teknik şartname gereği hükümleri yerine getiren ve hisse paylaşımında bize en yüksek payı veren kazanacak doğru mudur?

Milyonlarca taraftarı olan bir camia 20bini bulmayan üyesi ucuz şarap içip, havuza girsin diye bu denli para harcamamalı. Sonra kalkıp kimse iban kampanyası vs yapmasın. Uefa nın gözü üzerimizde demesin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sağ bek orta saha gibi yerlere 5 milyon euro vermemek için takla atan adamlar. Aynı parayı her 2 senede bir adaya harcıyor.

Şaka mısınız dayı siz. Sonra para yok alamıyoru diye ağlama dursun.

Eklenen maddeler bir nevi emniyet sibobu oldu. Dursunun hoşuna gitmese bile gitmis gibi gözükmek zorunda. Camianın menfaatine maddeler çünkü. Neyden rahatsız oldun diye sorarlar sonra.

Anlamadığım şey, biz 2 yıldır şampiyon oluyoruz ciddi UCL gelirleri alıyoruz +buyuk sponsor paraları +oyuncu satışları

Bunlardan gelen paralar nerede ,ne yapıldı bu paralar ile ??

Adaya 125 M herkes memnun

Floryada "ipotek" 14 Milyon - kıyametti.

bugün lafı geçmedi ama neyse...dmeke Mızrakçı abi çokta "yalancılık" yapmamış.

Eşref Başkan'ın konuşmasını şimdi dinledim. Kemerburgaz'da saha yapımı için anlaşılan firma iflas etmiş. Anlaşma gereği verilen 60 m ön ödeme de yalan olmuş. Yani daha iş başlamadan 60 m kaptırmışlar.
İş hayatında olur böyle şeyler, ona çok takılmamak lazım eğer bir suistimal yoksa. Mahkeme konusunda çabalanmalı. Bu arada konkardoto ilan etmiş, borcun tahsili konusunda öncelik sağlanmalı burada

Hikaye ya bunla alakası yok ki. 70 milyon Euro peşinat verecek bir firma çıkmazsa öyle bir olasilik yok niye bunda diretip durdular bide sanki erken ödeme de karimiz ne olacak orası da şüpheli niye elimizdeki tüm parayı faiz odemeyelim diye tekten harcıyoruz, dönüyorsa ödemeler zaten git başka yerde değerlendir bu parayı manalı gelmiyor bana. 10 yıldır tek kupa alamayan adamlar ödüyor, fatura ödeyemeyen kulüp oduyorsa biz de Floryasiz ödeyebiliriz.

Bana da öyle geliyor ki 70 milyon verecek firma çıkmayacak. Sonrasında ön ödeme olmaksızın yapalım denilecek.

başkan konuşma yapıyor ...

bakalım tayfun beyin "başkan 2 8 10 u al artık" lafına cevap gelecek mi.

Dursunun istediği:
-bloke hesap yok
-verilecek ve alınacak pay belirsiz(riva gibi %15e 85 verip hüpletebilirdi)

Sonuç:
-bloke hesap var
-Kulübün payı %50 den az olamaz

Gönül isterdi ki %70 net belirtilsin ama o da belli değil daha ihale yapılacak belki 60-70leri buluruz

Antidursunculara selam,çatışmaya devam

Geri
Üst Alt