Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Mahalle takimin da kaleye almam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçüklüğümden beri Galatasaray kalesinde gördüğüm kaleciler:
- Hayrettin
- Nezihi
- Stauche
- Friedel
- Mehmet Duymazer
- Volkan Kilimci
- Pierre Esser
- Mehmet Bölükbaşı
- Taffarel
- Kingston
- Kerem İnan
- Mondragon
- Fevzi Elmas
- Aykut Erçetin
- De Sanctis
- Orkun Usak
- Leo Franco
- Zapata
- Ufuk
- Muslera
Bunca isim içinde iyi kaleciler de vardı, kötü kaleciler de ama Eray İşcan kadar yeteneksiz ve bir şey vaad etmeyen kaleci görmedim ben..
Galatasaraya birilerinin torpiliyle gelmiş belli bu kadar geç futbola başlayan birinin ne işi olur takımda . Ha şimdi muslera döner erayda unutulur 10 yıl kalir takımda yilda bir iki maç yapar bizDen sonrada emekli olur galatasaray aş evine dönmüş
Galatasaraya birilerinin torpiliyle gelmiş belli bu kadar geç futbola başlayan birinin ne işi olur takımda . Ha şimdi muslera döner erayda unutulur 10 yıl kalir takımda yilda bir iki maç yapar bizDen sonrada emekli olur galatasaray aş evine dönmüş
Ama suç Mancini de AYKUT var !! Beğenin beğenmeyin sıradan bir kalecidir ama o 2 golü de kesinlikle yemezdi. Yan topları zayıftır ama cepheden iyi kalecidir. Macera aradık adamlar koydu çocuğu
Aykut UEFA listesinde yok ( yanılmıyorsam )
Kalecilere özel statü var. Kalecin sakatlanınca istediğin an 3. kalecini listeye ekleyebiliyorsun.
Ufuk - u çıkarıp Aykut u kaleye yazma hakkımız vardı. Ufuk zaten kadroya giremiyorken Aykut 3. kaleci olur oynardı. 2 maçta da!!
bale'in golünde hatası olduğunu düşünmüyorum anormal bir vuruştu o,topun bir anda nasıl inişe geçtiğini izleyin eray da beklemiyordu,bale'de açıklamış zaten kariyerimin en güzel gollerinden birini attım diye öyle bir vuruş yok
Neredeyse bütün futbol otoriteleri (yerli & yabanci) kaleci hatası olduğunu söylüyor, hatta benim izlediğim kanalda adamlar dalga geçercesine güldüler. Eray'ın hatası, net olarak.
Kalecilere özel statü var. Kalecin sakatlanınca istediğin an 3. kalecini listeye ekleyebiliyorsun.
Ufuk - u çıkarıp Aykut u kaleye yazma hakkımız vardı. Ufuk zaten kadroya giremiyorken Aykut 3. kaleci olur oynardı. 2 maçta da!!
talha ben öyle bir vuruş görmedim açıkcası o topun normalde auta çıkması lazım bir anda inişe geçiyor eray da çıkacağını düşündü bana göre auta'a ondan hamle yapamadı
Ronaldo'nun neredeyse bütün frikikleri öyle, önce yukarı çıkıyor, sonra aşağı iniyor top. Bale'ın da o şekilde birçok frikik golü var. Bunlar ünlü futbolcular, neredeyse herkes biliyor frikik tekniklerini. Futbolcuların, özellikle rakip kalecilerin de daha dikkatli olmaları gerekiyor bu konuda. Yani bu adamış işi bu.
Çok anormal değil bu arada bence frikik, dediğim gibi Ronaldo'nun uzaktan attığı her frikik böyle nerdeyse. Bu tarz frikikleri bir futbolcu, kaleci olarak bilmesi gerekiyor. Ki bana kalırsa da o topun auta çıkmayacağı çok belli.
Tekrar izledim şimdi.Hala görüşlerim aynı ama diyelim ki zor pozisyon, top bi anda iniyor falan filan. Eray'ın topa ulaşmak için herhangi bi çabası var mı?
Hafif sola doğru getirmiş vücudunun üst kısmını o kadar. Nerede bu kalecinin elleri?
Çok komik ya. STSL'nin en dandik kalecisi gelse belki yine yerdi ama kalede öyle acayip şekilde durmazdı, topa falan atlardı en azından. Eray napıyor?
Sinirlerim bozuldu.