#67 Eray İşcan

Eray'a İq testi yapmak lazım.Deli raporu çıkartmayı başarabiliriz.Normal bir insan böyle anormal hatalar yapmaz çünkü.Bu sayede Sözleşmesinide iptal edebiliriz.Veya bir arkadaşın söylediği gibi parasını ödemeyelim kaçsın gitsin...

Hayrettin iyi kaleciydi ama nolduysa oldu. Milli takimda senelerce kalecilik yapti.

94 yazı TSYD maçında fener'e 4-3 yenildiğimiz hatta Pingel'in ilk maçında sakatlandığı maç dönüm noktası oldu , tabiri caizse hayro 4 - GS 3 idi maç , sonrasında Stauce geldi spartak moskovadan , kabusla biten sezonun ardındanda 95 yazında Friedel geldi Hayro hep yedekti ,

96 yazıyla beraber şans birkez daha yüzüne güldü yeni bir dönüm noktası olabilirdi ama meşhur ASY deki PSG maçıyla beraber bizdeki kariyeri tamamen bitti, sonrasındaki kaleci faciaları ise Hayroya bile rahmet okutur cinstendi !

Benim bi arkadaş var değil eliyle kafayla top çıkarıyo hem de doksana giden topları.Bu Eray üstüne geleni yiyor.Eşşek gibi boyu var buna rağmen reflexlerde rezalet.İveşaya kötü kaleci derdim sizlerin huzurunda özür diliyorum.Adamın reflexleri yan topları fln çok çok iyi en azından üstüne gelen topu yemiyor.Eray bide yere eğiliyor daha kolay gitsin diye..

top eraya gelince kalbimde bi sıkışma oluyor ve kalp atışlarım yükseliyor

şu yediği golü değil Galatasaray'ın kalecisi ; öz yeni seyhan taarruz demir spor'un kalecisi olarak 2-3 kere yese hadi canım sen manava karpuz tutmaya der adamın lisansını eline verir kapının önüne koyarlar ; bizimkiler zammın kralını yaparak sözleşme uzatıyor.. kesin kararlıyım olmamış çocuğumu kaleci yapıp Gs alt yapısına sokcam bi şekilde keşfederler yeteneksizliğini...

https://vine.co/v/M22xuhXuiWJ

Bale den yediği frikik gibi son anda yine elini çekiyor.

şu yediği golü değil Galatasaray'ın kalecisi ; Öz Yeni Seyhan Taarruz İleri Demir Spor'un kalecisi olarak 2-3 kere yese hadi canım sen manava karpuz tutmaya der adamın lisansını eline verir kapının önüne koyarlar ; bizimkiler zammın kralını yaparak sözleşme uzatıyor.. kesin kararlıyım olmamış çocuğumu kaleci yapıp Gs alt yapısına sokcam bi şekilde,muhakkak keşfederler yeteneksizliğini.. Arkadaş; belki burada hayatımızın sonuna kadar bir araya getiremeyeceğimiz parayı bu çocuk 1 yılda kazanıyor.. kafayı yememek elde değil..

https://vine.co/v/M22xuhXuiWJ

Bale den yediği frikik gibi son anda yine elini çekiyor.

şu yediği golü değil Galatasaray'ın kalecisi ; Öz Yeni Seyhan Taarruz Demir Spor'un kalecisi olarak 2-3 kere yese hadi canım sen manava karpuz tutmaya der adamın lisansını eline verir kapının önüne koyarlar ; bizimkiler zammın kralını yaparak sözleşme uzatıyor.. kesin kararlıyım olmamış çocuğumu kaleci yapıp Gs alt yapısına sokcam bi şekilde,muhakkak keşfederler yeteneksizliğini.. Arkadaş; belki burada hayatımızın sonuna kadar bir araya getiremeyeceğimiz parayı bu çocuk 1 yılda kazanıyor.. kafayı yememek elde değil..

Şu mübarek günde kalemizin yılmaz savunucusu Eray'ın bir şut çıkardığı (herhangi bir şut farketmez) günleri görmeyi bizlere nasip ya rab.

3347C4FF58A82D103F32FC3B940BFD7A.jpg

nasıl bir torpille bizim takıma girdiğini merak ediyorum. sokaktan geçen 1.90'lık adamı al, 1 ay antreman yaptır, eray'dan iyi olmazsa ben bir şey bilmiyorum. melo bile bundan fazla katkıda bulundu kaleci pozisyonunda

Kalecinin tembel olanı. Kollarını kaldırmaktan aciz arkadaş.

Yeteneksiz tamam ama bu kadar da ruhsuz olmamalı bir kaleci . İlk golde biraz kendini kassa çıkarırdı o topu . Adam futboldan kopmuş . 3. Kaleci olarak bu kovayı oynatacağıma İsmail veya Alperen'i oynatırım . En azından ışık var ikisininde de .

benım anlamadıgım gıden ufukta aykutta bu eraydan ıyı kalecılerdı.erayın yuksek zamla sözleşmesını yenıleyen profesyoneller bızım gıbı profosyonel olmayan taraftarın gördugu gercegı nasıl olur da göremezler.

Geri
Üst Alt