67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlığı "Korku Filmleri Tartışma" başlığı olarak değiştirelim bence. :D

Fikrimi değiştirdim, 1 şarkı açık ara kazanır :D

Prometheus fena değildi mesela kendi içinde, ama Alien'ı izleyenler için pek sürpriz değildi. Hoş onu da Alien'ın yönetmeni çekti : Ridley Scott.Sigourney Weaver bir de erkeksilik ve çekicilik olayını iyi kotarıyordu,o film her yönüyle muazzam. Ben çok küçük yaşta izledim onu, zaten biliyorsun tvler paso film yayınlardı +18 ibaresi yoktu. Çocukken herşeyi aldık :D Günlerce etkisinden çıkamamıştım. Özellikle karından direkt yaratığın çıkma sahnesiyle android kılıklı herifin ölümü :D

Prometheus'ta iyiydi ama dediğin gibi bir Alien değil :) Prometheus'ta sanki yönetmen biraz arada kalmış gibiydi, korkutsam mı yoksa bilimkurgu babında düşündürsem mi diye arada kalmış olabilir. :D

Onun intro müziğini duysam korkarım :asd: Çocukluk dönemlerinde Cine 5 açıp gece gece izlediğim zamanlardı. Nasıl yer ettiyse artık ürperirim duyduğumda müziğini.

Tgrt'de yayınlanıyordu ilk zamanlarda.Okul haftası biter biz ışığı kapatıp izlerdik :) Cuma gecelerinin vazgeçilmeziydi. Nice korku filmlerinin esin kaynağı oldu. Hakikaten paranormal olaylarda üstüne dizi tanımam, hatta nice sinema filmlerinden üstündür. Özellikle mitoloji bölümleri şahane oluyordu. Yeni bölümleri gösterilecek 2016 yılında sanırım mini dizi şeklinde. Yine aynı takım : Mulder ve Scully

@Mehmet Arslaner sen X-Files'ı izlemiş miydin, dizisini ? Çakacaksın X Files nice korku filmlerine taş çıkartır.

Yani ne izledim diyebiliyorum ne de izlemedim diyebiliyorum, mundar etmişim o diziyi :( 4-5 sene önce baştan başlayayım dedim ama mesela bir bölümü tamamen hatırlıyorum, diğerini yarım yamalak hatırlıyorum, bazılarını ise hiç hatırlamıyorum...

S....ler böyle işi demek suretiyle bırakmıştım izlemeyi, belki baştan başlayabilirim kararsızım.

Tgrt'de yayınlanıyordu ilk zamanlarda.Okul haftası biter biz ışığı kapatıp izlerdik :) Cuma gecelerinin vazgeçilmeziydi. Nice korku filmlerinin esin kaynağı oldu. Hakikaten paranormal olaylarda üstüne dizi tanımam, hatta nice sinema filmlerinden üstündür. Özellikle mitoloji bölümleri şahane oluyordu. Yeni bölümleri gösterilecek 2016 yılında sanırım mini dizi şeklinde. Yine aynı takım : Mulder ve Scully

Muhtemelen izleyemem, inanır mısın, hiçbir sahnesi gözümde canlanmıyor ama televizyonun olduğu odada yattığım için gece açıp izliyordum hep. Tekrar izleyeyim dedim üniversitede, introdaki müzikten rahatsız olup başlamadım diziye. Öyle bir anısı var dizinin. Bastırılmış bütün o anılar :)

PS: Playlist çok mu slow? :)

Yani ne izledim diyebiliyorum ne de izlemedim diyebiliyorum, mundar etmişim o diziyi :( 4-5 sene önce baştan başlayayım dedim ama mesela bir bölümü tamamen hatırlıyorum, diğerini yarım yamalak hatırlıyorum, bazılarını ise hiç hatırlamıyorum...

S....ler böyle işi demek suretiyle bırakmıştım izlemeyi, belki baştan başlayabilirim kararsızım.

Aslında çok ciddi ABD hükümet politikalarını eleştiriyor o dizide. Ben izledikten sonra filmlerden pek tad almamaya başlamıştım.Hemen herşeyi işlediklerinden sürpriz olarak algılayamamıştım. Bizim Emir 4 defa baştan sona izlemişti sanırım :D Güzel oluyor, geceyarısından sonra 40 dk'nı ayırsan müthiş zevk :D

Aslında çok ciddi ABD hükümet politikalarını eleştiriyor o dizide. Ben izledikten sonra filmlerden pek tad almamaya başlamıştım.Hemen herşeyi işlediklerinden sürpriz olarak algılayamamıştım. Bizim Emir 4 defa baştan sona izlemişti sanırım :D Güzel oluyor, geceyarısından sonra 40 dk'nı ayırsan müthiş zevk :D

O zaman hazırlayayım onu inşallah bulabilirim internette :D

Şimdiki bebelerde supernatural için öyle diyor; yani korku filminden zevk alamama durumu. Supernatural'i izlemedim hiç, 10 sezonluk dizi. :D

Muhtemelen izleyemem, inanır mısın, hiçbir sahnesi gözümde canlanmıyor ama televizyonun olduğu odada yattığım için gece açıp izliyordum hep. Tekrar izleyeyim dedim üniversitede, introdaki müzikten rahatsız olup başlamadım diziye. Öyle bir anısı var dizinin. Bastırılmış bütün o anılar :)

PS: Playlist çok mu slow? :)
Introsu hakikaten sadece seni değil birçok kişiyi rahatsız edici.Başına kötü olaylar geldiğinden şikayet edenler bile varmış.Belalı diyorlardı :D Benim kardeşim de Stephen King'in Mahşer kitabını okurken bitirmedi. O yıl adamın başına gelmeyen kalmadı :D Tabii ben böyle şeylere inanmam,insanlar biraz sembol peşinde.

Playlisti henüz dinlemedim,lakin göz gezdirdiklerimde 12 puan çok sanatsal bir yapıta gidecek benden. Pek sevdiğim,hikayesini de yarışma esnasında anlatırım :)

Bu arada :D

https://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8

Introsu hakikaten sadece seni değil birçok kişiyi rahatsız edici.Başına kötü olaylar geldiğinden şikayet edenler bile varmış.Belalı diyorlardı :D Benim kardeşim de Stephen King'in Mahşer kitabını okurken bitirmedi. O yıl adamın başına gelmeyen kalmadı :D Tabii ben böyle şeylere inanmam,insanlar biraz sembol peşinde.

Playlisti henüz dinlemedim,lakin göz gezdirdiklerimde 12 puan çok sanatsal bir yapıta gidecek benden. Pek sevdiğim,hikayesini de yarışma esnasında anlatırım :)

Bu arada :D

https://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8

Sigara içmeye balkona çıkacağım, dönüşte dinlerim :asd: Laneti bulaştırmayalım :D

O zaman hazırlayayım onu inşallah bulabilirim internette :D

Şimdiki bebelerde supernatural için öyle diyor; yani korku filminden zevk alamama durumu. Supernatural'i izlemedim hiç, 10 sezonluk dizi. :D
Supernatural izleyeceğime X Files izlerim yahu. Zaten dizi içinde bol bol X Files'a atıf yapıyor,bazı bölümleri de X Files'tan araklama. Mesela oradaki 2 kardeş şöyle diyor : "Biz Mulder ve Scully değiliz,onlar öyle yapardı ama biz yapamayız" vs. vs.

Bana göre "X Files : Supernatural(Doğaüstü) + Fringe(Bilim)"

Bu ekip birleşirse eminim İnsidious bile geride bırakacak filmler çekeriz. :D Ben yönetmen, Mehmet abi yapımcı, sen de senarist olursun abi. :D

Biz iyi bir cannibal filmi çekebiliriz bence veyahut giallo tarzı falan :D Hitchcock'tan favorilerini söylesene Aslan.

Bi benim şarkıyı beğendim playlist'de :asd22:

Biz iyi bir cannibal filmi çekebiliriz bence veyahut giallo tarzı falan :D Hitchcock'tan favorilerini söylesene Aslan.
hannibal_lecter_md_by_mansonya.jpg

Şu sahneyi izlerken ki aldığım tadı verebilecek bir sahne çekerseniz ilk izleyiciniz ben olurum söyliyeyim :)

Ne kadar nostalji şarkılarla katılmışsınız ya sıkıldım dinlerken. Bu derin nostalji lobisini yıkacam Gsc'nin :D

Kendime 12 puan vermek istiyorum :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt