#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın ve Emre utanmalılar hallerinden.Drogba bu yaşta hala çatır çatır döktürürken bizimkiler topu kaleye göndermekte acizler.

İkisi de futbol yaşantılarına biraz daha değer vermeliler.Biz 2-3 haftalık iyi bir performans beklemiyoruz bunu sürekli hale getirmelerini istiyoruz...

Aydin'a hizindan dolayi ruzgarin oglu diyorduk. Eski hizinin olmadigina dikkat ceken var mi?

bence gayet iyidi, ya adam simdi eskisehir de oynasaydi, herkes yazardi, vay be adam süper manyak bisey 5-6 neyse verin alin diye.

Gayet becerili, kac hafta oynamadi... birden gol atmasini filan beklioyrsunuz, bi asisti vardi zaten ofsayt sayildi, aslinda hataydi, yoksa gol olurdu

Aldığı paraya yazık başka bişey değil

Beklentim zaten bu kadardı onun için üzülmüyorum da; tek bir şey soracağım. Neden Drogba'nın asistinde düz ilerlemek varken kendini mal gibi sağa çektin? Rot-Balansın mı bozuk.Kaleyi 9 metre görmek varken neden 3-4 metreye kısıtlıyorsun.

10-15 maçta bir gol at sözleşmen devam etsin Aydın .F5li selçuk gibi

bence gayet iyidi, ya adam simdi eskisehir de oynasaydi, herkes yazardi, vay be adam süper manyak bisey 5-6 neyse verin alin diye.

Gayet becerili, kac hafta oynamadi... birden gol atmasini filan beklioyrsunuz, bi asisti vardi zaten ofsayt sayildi, aslinda hataydi, yoksa gol olurdu

Renktaş iyi değildi 2 pozisyon harcadı . Düşünsene maç 1-1 ve 2 pozisyon harcıyorsun.3 puan kaçıyor.Birde bu yönden bak ne zaman ciddi olacak ve kendini futbola verecek. Ne zaman aldığı paranın hakkını verecek.

şu adama verilen parayı sokaga saçsak daha iyi en azından fakir fukara sevinir! nasıl bi topçu bu ya hiç yakışmıyor bu takıma..

Aldığı paraya yazık başka bişey değil

şu adama verilen parayı sokaga saçsak daha iyi en azından fakir fukara sevinir! nasıl bi topçu bu ya hiç yakışmıyor bu takıma..

Derdiniz ne anlamıyorum ki tamam iyi oynamamış olabilir, beğenmemiş olabilirsiniz de Bu Forma Altındaki Futbolculara Bu Kadar Saygısızlık Yapmayın Ya...

Braga'ya gol atarak o yazık dediğin aldığın paranın 10 katını kazandırdı.. Tamam istenen gibi olabilir ama yan gelip yatan onca isim varken şans bulmaya çalışanlara bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.. Çağlar gibi yatsa 2 günden 1'ini sakat geçirse parasına yazık olmaz herhalde.. Yedeklerde o kadar verilen paralar yazık adamlar var ki Aydın o listenin en sonlarında gelir...

Derdiniz ne anlamıyorum ki tamam iyi oynamamış olabilir, beğenmemiş olabilirsiniz de Bu Forma Altındaki Futbolculara Bu Kadar Saygısızlık Yapmayın Ya...

Braga'ya gol atarak o yazık dediğin aldığın paranın 10 katını kazandırdı.. Tamam istenen gibi olabilir ama yan gelip yatan onca isim varken şans bulmaya çalışanlara bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.. Çağlar gibi yatsa 2 günden 1'ini sakat geçirse parasına yazık olmaz herhalde.. Yedeklerde o kadar verilen paralar yazık adamlar var ki Aydın o listenin en sonlarında gelir...

Bana gör Aydın'a laf edilecek bir durum yok ortada ama ben şu mantaliteye karşıyım ne yani Galatasaray formasını giyen insanlar kutsal mı oluyor ? Dokunulmazlığımı var ?

Alın bunu içeri . Kulübeyi yenilemek lazım.Serdar fena değildi mesela.

Bana gör Aydın'a laf edilecek bir durum yok ortada ama ben şu mantaliteye karşıyım ne yani Galatasaray formasını giyen insanlar kutsal mı oluyor ? Dokunulmazlığımı var ?

biz neden eleştiri ile saygısızlığı ayırt edemiyoruz? Her saygısızlık yapmayın deyince dokunulmaz mı diyen biri çıkmak zorunda mı anlamıyorum arkadaş farkı ayırt edemiyor musunuz? Eleştirmek ayrı birşeydir saygısızlık ayrı birşeydir..

Fatih Terim hatalı kadro çıkardı, yada şu değişiklikleri yanlıştı demek eleştiridir.. Taktik bilgisi sıfır, hoca değil, sırf gaz ile gidiyor demek saygısızlıktır..

Aydın çok kötü oynuyor demek eleştiridir... Aldığı paraya yazık demek saygısızlıktır..

Burak çok gol kaçırıyor demek eleştiridir... Galatasaray'ın topçusu değil demek saygısızlıktır..

Benim için Galatasaray formasını giyen o formayı terleten hiçkimseye saygısızlık yapmam yapılınca da tepkimi koyarım.. Ha o kişi formaya saygısızlık yapar o ayrı (Servet, Mustafa Sarp gibi)

Yedek için yeterli bence. Emre Çolak kadar savruk değil en azından.

Gökhan Töre mi Aydın Yılmaz mı?

Gökhan 4 yaş daha küçük, ikisi de hızlı. Gökhan daha güçlü. Aydın daha sorunsuz. Maça etki etme bakımından Töre daha potansiyelli.

uzun zamandır oynamadığı için dün biraz kendine oynadı. Çok normal.

Bence dün kötü değildi hatta epey hareketlendirdi maçı... Sadece biraz şanssız ve kendini ispatlama çabasındaydı .. Eğer kalecinin yanından aşırttığı topu defans kesmeyip gol olsaydı bugün herkes owwww Aydın yesss Aydın derdi... Aydın için yapılan eleştirileri dün hak eden kişi Amrabat'tı.. Altı üstü 10-15 dk. oynadı ama orada bile bencilliğin dibine vurdu..

emre çolaktan iyidir evet kalsın zararı yok

Renktaş iyi değildi 2 pozisyon harcadı . Düşünsene maç 1-1 ve 2 pozisyon harcıyorsun.3 puan kaçıyor.Birde bu yönden bak ne zaman ciddi olacak ve kendini futbola verecek. Ne zaman aldığı paranın hakkını verecek.

Herkes eleştirilebilir tabi ki.. fakat dikkatimi çeken ve beni fazlasıyla üzen şey oyuncular arasında yapılan ayrımcılık..

Aynı hatayı Sneijder,Burak veya Drogba yapınca tepki yok fakat Aydın yapınca "kovulsun" lafları havada uçuyorsa değerlendirme ve eleştirilerin sağlıklı olmadığı sonucu ortaya çıkar..

Görünen o ki çoğu insan G.Saray'ın menfaatlerinden ziyade kendi sempati ve antipatilerine göre yorum yapıyor burada..

Geri
Üst Alt