Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Sen daha ilk 100 mesajını ceza almadan tamamla, sonra tartışalım :animation:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bence gayet iyidi, ya adam simdi eskisehir de oynasaydi, herkes yazardi, vay be adam süper manyak bisey 5-6 neyse verin alin diye.
Gayet becerili, kac hafta oynamadi... birden gol atmasini filan beklioyrsunuz, bi asisti vardi zaten ofsayt sayildi, aslinda hataydi, yoksa gol olurdu
Aldığı paraya yazık başka bişey değil
şu adama verilen parayı sokaga saçsak daha iyi en azından fakir fukara sevinir! nasıl bi topçu bu ya hiç yakışmıyor bu takıma..
Derdiniz ne anlamıyorum ki tamam iyi oynamamış olabilir, beğenmemiş olabilirsiniz de Bu Forma Altındaki Futbolculara Bu Kadar Saygısızlık Yapmayın Ya...
Braga'ya gol atarak o yazık dediğin aldığın paranın 10 katını kazandırdı.. Tamam istenen gibi olabilir ama yan gelip yatan onca isim varken şans bulmaya çalışanlara bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.. Çağlar gibi yatsa 2 günden 1'ini sakat geçirse parasına yazık olmaz herhalde.. Yedeklerde o kadar verilen paralar yazık adamlar var ki Aydın o listenin en sonlarında gelir...
Bana gör Aydın'a laf edilecek bir durum yok ortada ama ben şu mantaliteye karşıyım ne yani Galatasaray formasını giyen insanlar kutsal mı oluyor ? Dokunulmazlığımı var ?
Renktaş iyi değildi 2 pozisyon harcadı . Düşünsene maç 1-1 ve 2 pozisyon harcıyorsun.3 puan kaçıyor.Birde bu yönden bak ne zaman ciddi olacak ve kendini futbola verecek. Ne zaman aldığı paranın hakkını verecek.