- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Çok fena çokTahmin ettiğim liste mi yoksa aman Allahım :sarbi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fena çokTahmin ettiğim liste mi yoksa aman Allahım :sarbi:
Doğrudur yasaklı var lakin derece yapabileceğine ihtimal vermiyorum o yüzden bir şey demedim![]()
Nasıl bir puan girdin la. Algoritmaları falan mı attın adama ?
bence ilk 5e girebilir, muhtemelen aynı şarkıdan bahsetmiyoruz.
benim dediğim yasaklı şarkının playlistteki ismiyle yasaklı şarkılar listesindeki isimleri farklı.
senin yasaklı dediğin şarkıyı öm atabilir misin bana merak ettim![]()
Ozan Tokgöz Göreve.69. yarişmadan sonra Erman agabeyin şirazesi gitti. avatarada hatun resimleri koyuyor. Bir lanet var üstünde. Okuyup üflenmeli. Nefesi kuvvetli hoca lazim bize.![]()
69. yarişmadan sonra Erman agabeyin şirazesi gitti. avatarada hatun resimleri koyuyor. Bir lanet var üstünde. Okuyup üflenmeli. Nefesi kuvvetli hoca lazim bize.![]()
Tahmin ettiğim şarkı ise şarkının ismi aynı ama söyleyenleri ve içerikleri farklı.
(Vay arkadaş yediemin gibi hissettim kendimi)
Sübhaneke'yi tersten okuyamıyorsa bana hayrı dokunmaz69. yarişmadan sonra Erman agabeyin şirazesi gitti. avatarada hatun resimleri koyuyor. Bir lanet var üstünde. Okuyup üflenmeli. Nefesi kuvvetli hoca lazim bize.![]()
Tahmin ettiğim şarkı ise şarkının ismi aynı ama söyleyenleri ve içerikleri farklı.
(Vay arkadaş yediemin gibi hissettim kendimi)
Angel Dark'ı henüz koymadım lakin düşünüyorum her an bir değişikliğe gidebilirim :asd22:Angel Dark'ı koydu mu avatarına ? Ben de gördüm devamlı hatunlar avatarında ara sıra girerken, artık bu işin sonu hadım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=PsU9y2N2k3I
Bana bu şarki baş a bir şarki ile katilmiş diye degiştirtirdi Mehmet abimiz. Şimdi yasakli varmiş. İtirazim var benim.:38573:
Bülbül gibi söylüyor.![]()
@Ozan Tokgöz Yolladığın puanlar manidar, hoşlanmadım.
Angel Dark'ı henüz koymadım lakin düşünüyorum her an bir değişikliğe gidebilirim :asd22:
İş oralara giderse geri dönülmeyen yola girer.Angel Dark'ı koydu mu avatarına ? Ben de gördüm devamlı hatunlar avatarında ara sıra girerken, artık bu işin sonu hadım dedim.
Sübhaneke'yi tersten okuyamıyorsa bana hayrı dokunmazBu bir yana benim avatarlarımı eleştiren adamın avatarında fotomaç manşeti var
Kardeşim niye üzerime oynuyorsun? O 69. yarışma da senin yüzünden yapılamadı biliyorsun değil mi?
Açtın şom ağzını böyle oldu :asd22:
Siz istediniz tabi laİş oralara giderse geri dönülmeyen yola girer.
Ramiz Dayiyi aniyorum ben. Boşver fotomaçi
69 yarişmayi açip yarida birakip gittin. Suçlu ben mi oldum agabey. Sen istedin illa 69. yarişmayi ben yapayim diye. Seni zorlayan mi oldu:asd22: