74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur yasaklı var lakin derece yapabileceğine ihtimal vermiyorum o yüzden bir şey demedim :D

bence ilk 5e girebilir, muhtemelen aynı şarkıdan bahsetmiyoruz.

benim dediğim yasaklı şarkının playlistteki ismiyle yasaklı şarkılar listesindeki isimleri farklı.

senin yasaklı dediğin şarkıyı öm atabilir misin bana merak ettim:P

Dikkat ettiyseniz hangi şarkı yasaklı diye sormadım, her şey bilgimiz dahilinde elhamdülillah. :D

bence ilk 5e girebilir, muhtemelen aynı şarkıdan bahsetmiyoruz.

benim dediğim yasaklı şarkının playlistteki ismiyle yasaklı şarkılar listesindeki isimleri farklı.

senin yasaklı dediğin şarkıyı öm atabilir misin bana merak ettim:P

Tahmin ettiğim şarkı ise şarkının ismi aynı ama söyleyenleri ve içerikleri farklı.

(Vay arkadaş yediemin gibi hissettim kendimi)

69. yarişmadan sonra Erman agabeyin şirazesi gitti. avatarada hatun resimleri koyuyor. Bir lanet var üstünde. Okuyup üflenmeli. Nefesi kuvvetli hoca lazim bize.:P

Angel Dark'ı koydu mu avatarına ? Ben de gördüm devamlı hatunlar avatarında ara sıra girerken, artık bu işin sonu hadım dedim.

Tahmin ettiğim şarkı ise şarkının ismi aynı ama söyleyenleri ve içerikleri farklı.

(Vay arkadaş yediemin gibi hissettim kendimi)

içeriğini bilmiyorum da, şarkı isimleri de söyleyenleri de farklı.

böyle gizli triplerine girerek yasaklı şarkı konuşmak çok hojdur ya :oley:

69. yarişmadan sonra Erman agabeyin şirazesi gitti. avatarada hatun resimleri koyuyor. Bir lanet var üstünde. Okuyup üflenmeli. Nefesi kuvvetli hoca lazim bize.:P
Sübhaneke'yi tersten okuyamıyorsa bana hayrı dokunmaz :D Bu bir yana benim avatarlarımı eleştiren adamın avatarında fotomaç manşeti var :D Kardeşim niye üzerime oynuyorsun? O 69. yarışma da senin yüzünden yapılamadı biliyorsun değil mi? :D Açtın şom ağzını böyle oldu :asd22:

https://www.youtube.com/watch?v=PsU9y2N2k3I

Bana bu şarki baş a bir şarki ile katilmiş diye degiştirtirdi Mehmet abimiz. Şimdi yasakli varmiş. İtirazim var benim.:38573:

Bülbül gibi söylüyor.:(

Olm seninki radara takıldı yapacak bir şey yok. :D

Şarkı adı ve sanatçı adını ayrı ayrı tarıyorum, o yasaklı olan şarkı listede çıkmadığı için yapacak bir şey yok. Dinlesem bilirdim yasaklı olduğunu ama ona vakit yetmez.

Daha 3. puanlardayım, sonuç monuç belli değil yani. Erman Türker İddiaya girelim mi ? İlk 3'e girersen 2 hafta süreyle avatarıma istediğini koyacaksın, yok giremezsen ben istediğim şeyi senin avatarın yapacağım var mısın ?

Angel Dark'ı koydu mu avatarına ? Ben de gördüm devamlı hatunlar avatarında ara sıra girerken, artık bu işin sonu hadım dedim.
İş oralara giderse geri dönülmeyen yola girer.:(
Sübhaneke'yi tersten okuyamıyorsa bana hayrı dokunmaz :D Bu bir yana benim avatarlarımı eleştiren adamın avatarında fotomaç manşeti var :D Kardeşim niye üzerime oynuyorsun? O 69. yarışma da senin yüzünden yapılamadı biliyorsun değil mi? :D Açtın şom ağzını böyle oldu :asd22:

Ramiz Dayiyi aniyorum ben. Boşver fotomaçi:D

69 yarişmayi açip yarida birakip gittin. Suçlu ben mi oldum agabey. Sen istedin illa 69. yarişmayi ben yapayim diye. Seni zorlayan mi oldu:asd22:

Alpay' ın yine çeşitli bahanelerin arkasına saklanarak güzide eserime puan vermediğini düşünüyorum :D

İş oralara giderse geri dönülmeyen yola girer.:(

Ramiz Dayiyi aniyorum ben. Boşver fotomaçi:D

69 yarişmayi açip yarida birakip gittin. Suçlu ben mi oldum agabey. Sen istedin illa 69. yarişmayi ben yapayim diye. Seni zorlayan mi oldu:asd22:
Siz istediniz tabi la :D İlla yarışma yap diye başımın etini yediniz sonra yarışma yapınca kayıtları doldurmadınız bile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt