- 21 Haziran 2011
- 27.258
- 7.354
- 2.238
Sakin ve özgüvenli duruyor bu önemli
Eksikleri var ama ilmek ilmek işleyeceğiz onları daha çok zamanı var
Eksikleri var ama ilmek ilmek işleyeceğiz onları daha çok zamanı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DemistikKralın yarin golu var
Bu dünyadaki 18 yaşında olan her futbolcu için geçerliValla evet kumaşı var ama hiçbir büyük maçta bence şu an oynayamaz bu fizikle duman ederler
Gelişmesi lazım
gene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.
fizik gelistirilenbilirgene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.
Olm çocuk 18 yaşında yavgene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.