#74 Renato Nhaga

Sakin ve özgüvenli duruyor bu önemli
Eksikleri var ama ilmek ilmek işleyeceğiz onları daha çok zamanı var

Iyi bir cevher bulmusuz, aferin bize.

yedirin, içirin aslan parçasını.
Güçlenmesi lazım

Gençlik enerjisi belli oluyor. Çok beğendim ben yeğenimi.

gene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.

Beğendim. 18 yaşında bu çocuk yaratık gibi olur oynarsa 2 seneye. OYNARSA ama. 5 yıl sonra alintilanabilir o yüzden dikkatli yazıyım.

En ufak puan kaybına tahammülü olmayan bir şampiyonluk yarışı ve taraftar güruhu varken en fazla iki fark yaptığımız maçlarda sonradan oyuna girer. Potansiyeli var çok belli ama geliştirmesi gereken de bir ton şey var.

gene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.
images.webp

fizik gelistirilenbilir

Trabzon sayesinde haberimiz oldu bu adamdan, olur yada olmaz bilmiyorum ama net kumaşı var çocuğun.

fiziksel olarak kuvvetlenmesi gerekiyor, kolay yere düşüyor, zaten portekiz liginde de kendi mevkidaşları arasında en çok faul yapılan oyunculardanmış,ordaki videolarında da darbe yediğinde nispeten kolay yere düştüğü görülüyordu

Olm çocuk 18 yaşında yav

Kuvvet macunu ile besleyelim daha da güçlensin.

Geri
Üst Alt