- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 2.968
E Lang'a verilir gibi Aspirine o kadar verdiklerine gore Lang rahat 30 eder30 kağıtmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E Lang'a verilir gibi Aspirine o kadar verdiklerine gore Lang rahat 30 eder30 kağıtmış
Değeri bilinmediği için Galatasaray'da şampiyonluklar yaşıyor Avrupa maçlarına çıkıyorlar değil midün yunusu yerin dibine soktular, yarın öbür gün barış gol kaçırdığında yine 2. lig topçusu olacak
inanılmaz bi utanmazlık gerçekten, şu çocukların değerini bi anlayamadı cahiller
En kolay bu çocuklara dokunuluyor, sen yapmıyorsan niye gocundun anlamadımDeğeri bilinmediği için Galatasaray'da şampiyonluklar yaşıyor Avrupa maçlarına çıkıyorlar değil miMilyonlarca insanın hayalini yaşıyorsan desteğini arkana alıyorsan sahaya çıkınca hakkını vermen gerekiyor. Taraftar içerde dışarda her türlü desteğini veriyor kimseyide durduk yere karalamıyor. Kötü performans gösterdiklerinde tepki görmeleri gayet normal insanları cahillikle suçlaman Galatasaray'ın başarı odaklı karakterine ters
![]()
Doğrunun peşinden gitmek gocunmak oluyorsa gocundum sayalım dostumEn kolay bu çocuklara dokunuluyor, sen yapmıyorsan niye gocundun anlamadım
2 ayı geçkin süredir tezekli bir oyun performansı ortaya koyduğunu kimse kabullenmiyor. Kendisi dün maalesef bok gibi oynadı tıpkı yaklaşık son 10 maçta olduğu gibiDeğeri bilinmediği için Galatasaray'da şampiyonluklar yaşıyor Avrupa maçlarına çıkıyorlar değil miMilyonlarca insanın hayalini yaşıyorsan desteğini arkana alıyorsan sahaya çıkınca hakkını vermen gerekiyor. Taraftar içerde dışarda her türlü desteğini veriyor kimseyide durduk yere karalamıyor. Kötü performans gösterdiklerinde tepki görmeleri gayet normal insanları cahillikle suçlaman Galatasaray'ın başarı odaklı karakterine ters
![]()
30 milyon euro opsiyon bu sefer iyi olan şey şu ki bu opsiyon ödeme planı 3 taksit şeklinde bu kesin Ali Naci'nin haberine göre 3 yıl vadeli(her yıl 10 milyon euro) başka bir habere göre de 1.5 yıl(3 transfer sezonu).Trossarda benzetiyorum kendisini. Opisyonu var miydi?
En güzellerini kenyaya sakladı.Ortalıkta yoktu beleş goller