#77 Noa Lang

Bir 30 da normalde ayrılacağını düşünürsek 90 ediyor! Aklında kim var muhterem vizyoner?!
Düşeceklerini bilsem bize Saibari veya Baumgartner isterdim. Ama Bruno falan bağlarlarsa mükemmel olurdu. Kanat rotasyonuna 2 genç çozebiliriz. Yabancı sınırı çok problem olacak.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Röportajlarında birkaç kez Napoli' ye dönmesi kesin gibi ifadeler kullandı kendisi. GS ile devam etmek istediğine dair bir sözüne de rastlamadım. Uydurma söz konusu değil yani.
Oyle birsey yok .. Cogu roportajini ben bizzat kendim cevirdim ve burada paylastim benden de iyi bilecek degilsiniz yani.

Madem bu nuh pahalı geliyor öyleyse yerine muadilini bulunuz gençler, topla ilişkisi iyi olan top tutan oyunu soğutan çalım basan adam gerek bu takıma, bir tek istikrarsız yunusla bu işler olmuyor

Abi kimseyi bir şeye inanmaya itmek gibi bir amacım yok. Kendisinden aldığım izlenimi yazdım nacizane. Yani millet yazdığıma hak vermişse biraz da topçuya bakmak lazım. Hocası herifi resmen ... etti, Lang'ın takımda kalmasını isteyen topçuları da bir yerine takmadı. Lang ise hala Napoli diyor. Açıp bakabilirsin röportajlarını. Bu durumdan nasıl bir sonuç çıkar başka ben bilmiyorum açıkçası.
Roportajlarini biliyorum. Hatta buradaki cogu kisinden daha iyi biliyorum cunku genelde Hollanda medyasina verdi roportajlari yani kendi dilinde.

Yoksa herkes kendi bilir neye inanmak istedigine.

Düşeceklerini bilsem bize Saibari veya Baumgartner isterdim. Ama Bruno falan bağlarlarsa mükemmel olurdu. Kanat rotasyonuna 2 genç çozebiliriz. Yabancı sınırı çok problem olacak.

Hesap 90 lara kadar çıkınca fazla kaptırmışsın gibi geldiği için şey ettim. Baumgartner tam aranan kan; son 3-4 yıldır ideal profil olarak ara ara ismini andığım bir futbolcudur...

Hesap 90 lara kadar çıkınca fazla kaptırmışsın gibi geldiği için şey ettim. Baumgartner tam aranan kan; son 3-4 yıldır ideal profil olarak ara ara ismini andığım bir futbolcudur...
90a cıkmaz 30 falan ayrilmış olsa anca singo parası koyarız üzerine. Zaten 90lık adam mucize olmazsa(Osi gibi) gelmez bu topraklara. Lig bize çok şey kaybettiriyor. Ama sart bize iyi bir 10 numara şut tehditi hiç kalmadı uzaktan. Dripling falan zaten hak getire

Roportajlarini biliyorum. Hatta buradaki cogu kisinden daha iyi biliyorum cunku genelde Hollanda medyasina verdi roportajlari yani kendi dilinde.

Yoksa herkes kendi bilir neye inanmak istedigine.
Abi metni okumak farklı bir şey, ondan ne çıkardığın farklı şey. O röpörtajları 3 kişiye okutursun, üçü de farklı bir yorum yapar. Biri der ki bu adam GS'ye istekli değil, öbürü der ki GS'ye soğuk değil ama Napoli'de kalmak istiyor, öbürü başka bir şey söyler... Hiçbirine de kolay kolay yanlış diyemeyiz. Adı üzerinde, çıkarım.

Madem bu nuh pahalı geliyor öyleyse yerine muadilini bulunuz gençler, topla ilişkisi iyi olan top tutan oyunu soğutan çalım basan adam gerek bu takıma, bir tek istikrarsız yunusla bu işler olmuyor
Bu yazdıklarını dünyada şu an karşılayabilecek kanat oyuncusu 5 filan. :asd:

90a cıkmaz 30 falan ayrilmış olsa anca singo parası koyarız üzerine. Zaten 90lık adam mucize olmazsa(Osi gibi) gelmez bu topraklara. Lig bize çok şey kaybettiriyor. Ama sart bize iyi bir 10 numara şut tehditi hiç kalmadı uzaktan. Dripling falan zaten hak getire

İmkan olsa bile bir oyuncuya 50-60 verilmesinden yana değilim. Beklentiyi karşılamazsa, sezonun kritik dönemlerinde sakatlanırsa filan en başa dönmek zorunda kalırsın, öyle birine muadil oyuncu bulunduramazsın zira. 10 numarasız 4-3-3 yahut -tercihen- 3-4-3 den yürümek daha mantıklı; hem zaten ciddi hedefler güden kaç takım kaldı 10 numaralı sistemle yürüyen?

Okan efendinin oynatamadigi performans alamadiği ama suçlunun okan Bey değilde lang olduğu bir insan evladi daha başka bir sey demeye gerek duymuyorum.

Adamın parmağı koptu ve muhtemelen almayacağımızı da biliyor. Bu durumda kendisini vermemesi normal karşılanır

Geri
Üst Alt