#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

kalsın ya barış yedek medek idare ederiz bu takımın yedeğe de ihtiyacı var

ilk geldiğinde gs ya gayet iyiydi sonra bozulmalar başladı nedense hatta bu sene içi geçmiş:D

baristan_tr.jpg

4_09092009144212.jpg

Yürrrü be Deliormanlı .

ilk geldiğinde gs ya gayet iyiydi sonra bozulmalar başladı nedense hatta bu sene içi geçmiş:D

ilk geldiğinde de aynıyıdı ama ilk geldiği seneki kadro klası ile şimdiki kadro arasında uçurum var.. bu kadar klas ve oyun içindeki zeki futbolcular arasında sırıtıyor..

ben bu adamın oynadığı toptan hiç bişey anlamadım, koşuyo o yana bu yana ama...

Yahu cok kötü oyniyor bu cocuk. Kendine güveni hic kalmamis. Hata yapmaktan cok korktugu apacik ortada. Arasira geriye tek pas oyniyor ve top bizdeyken ortalikta hic görünmüyor. Sanki 1 kisi eksik oyniyoruz. Aslinda görünmemesi en hayirlisi, cunku top ona geldigi zaman zaten is isten geciyor. Top rakipteyken cok kosuyor falan ama sadece bu yüzden Barisi ilk 11 de oynatmak dogru mu bilemiyorum.

Baris kesinlikle daha iyi oyuncu diye düsünüyorum. Dedigim gibi cocuk kendine olan öz güvenini kaybetmis. Bir an önce kendine gelse, Herta berline karsi izledigimiz Barisi, sürpriz goller atan Barisi, asist yapan Barisi görürüz sahada.

Ama bu haliyle onu ilk 11 de izleken deli oluyorum.

sadece koşmaktan ibaret olan bir futbolcu Galatasaray'da ilk 11 oynuyor... sadece koşu var sadece... o da kontrolsüz her an kart görebilir...

3 metre yanındaki adama ayağının içi ile gayet rahat pozisyonda pas atamayan bir adam kusura bakmayın isterseniz sprinter olsun bu takımda işi yoktur...

bana sorarsanız yedek bile zor olur bizim takımda...

Galatasaray'ın ortasahasında oynayacak oyuncu az bile değil ortanın biraz üzeri seviyede yetenekli olmalıdır...

uzaklara gitmeye gerek yok, ezikbahçede kansız ile c.baroni, 8taşta fink ile ernst... bu 2liler zaten oyun kuruyorlar atakları yönlendiriyorlar... yani 2 ezeli rakibimizde bu denli adamlar varken barış kusura bakmayın ama çok hafif kalıyor...

ayrıca bu adamlarda sadece koşmaktan ibaret olan futbolcular dolu... selçuk, deniz barış, ekrem dağ, uğur inceman... ama bu adamlar ilk 11 değil yedek adamlar...

Koş koş nereye kadar,son 2 maçtır onu da yapamıyor zaten,formsuz da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt