Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Galatasaray topcularina guvenin beyler. Bu sene takım oyunu oynuyoruz. Biraz sabir gösterin oyuncularimiza. O güveni hissedince daha da yukarı çıkacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle sevgili umut.Tam bir takım oyuncusu *verkaç, *duvar pası bu adam takıma adapte oldukça fena seviye atlatır.
cok iyi tespitlerin oldugu derinlikli bir yorum olmus.Yaptigi okadar degerli isler var ki nereden baslasam bilmiyorum
Topsuz oyunda duracagi yeri cok iyi biliyor alan ve adam adama savunma da cok iyi
Bence ikili mücadele konusunda da bayagi güclü
Top bize gectiginde ise inanilmaz hareketli,adam durmuyor bosa cikiyor asla saklanmiyor
Top ayagina gelince olumku kullaniyor topu
Ve benim cok degerli buldugum baska bir nokta ise ceza sahasina toplu topsuz kosulari
Bu yüzden istatistik yapmaya devam edecek insallah
Oyuncu değilBugun genel olarak iyi degildi yine ayniydi oyun olarak ama golu guzeldi klas atti
Guzel gol atti bunlari gormek guzel ama gol atmasi fazla bisey degistirmezOyuncu değil
Tssklari sadece 20 m eder, ne anlatiyon biraderSol ayağını çıkar...5 para etmez
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komple futbolcu, sene sonu 30+ milyonlu teklifler alacağını düşünüyorum, takımda tutabilirmiyiz bilrmem.18m, sudan ucuza almisiz cocugu