#8 Gabriel Sara

Tam bir takım oyuncusu *verkaç, *duvar pası bu adam takıma adapte oldukça fena seviye atlatır.
kesinlikle sevgili umut.
* <-> hatta , zamanla sahada ozgurluk taninirsa ekstralarini dagostermesini bekliyorum vurgusunu yaptigim mesajda su kisim da dedigin tanima uyuyor ;
^ dar alanda verkac akabinde topla progrsive kendi eksenli slalomlari da iyidir .

basta @Aras Şimşek sevgili aras'in olmak uzere -oyuncuya dair-ozellikle nokta atisli tespitleri/yorumlari okudukca kendi adima ayri keyif aliyorum. sara adina da ayri mutluyum. geldigi kesinlestigi ilk gun
(kalitesine kefilim minvalinde gorus belirtirken -bildigim gibi oynarsa gerisi hocaya kalir dogru degerlendirmesi ve faydalanmasi) bold vurgum da ozellikle belirtmistim .

derbi den bagimsiz- genel bekledigim bir acilis yapti bizimle,,kumasindan kalitesinden kismen pasajlar sundu, ki, henuz tam kapatisinde olmayan bir sara bu . yuzde yuzunde *ihya olur taraftarlarimiz ve genel camia'miz .demistim (bu basliktaki detay mesajimda) .

hissiyatim - bugun kararsiz kalan renkdaslarimizi da ikna etmistir zannimca .

tum bunlar goreceli elbette.

.sen sariyla kirmizi kalbimizin yildizi.

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Emre Denli , @Ozan Puki , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Can Erden , @Arda Sadi

Yaptigi okadar degerli isler var ki nereden baslasam bilmiyorum

Topsuz oyunda duracagi yeri cok iyi biliyor alan ve adam adama savunma da cok iyi

Bence ikili mücadele konusunda da bayagi güclü

Top bize gectiginde ise inanilmaz hareketli,adam durmuyor bosa cikiyor asla saklanmiyor

Top ayagina gelince olumku kullaniyor topu

Ve benim cok degerli buldugum baska bir nokta ise ceza sahasina toplu topsuz kosulari

Bu yüzden istatistik yapmaya devam edecek insallah
cok iyi tespitlerin oldugu derinlikli bir yorum olmus.
-kalemine saglik sevgili arda .

saygi ve selamlar .

1726951479632.webp

Hayalimizdeki orta sahayi bulan ve transfer edenlerin emegine saglik. Hakkini da vericeksin

Çok klas adam.
Günümüz futbolunda orta sahanın özellikle 8 numaranın bu kadar zor bulunduğu bir dönemde Sara altın değerinde

Geri
Üst Alt