- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Övgüler e bakma musleraya neler dendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gol atti guzel de atti ama begenmedim gol disindaşevkiye ip ban gelsin
Tamam8 no olduğuna eminmiyiz? Mesela Demirbay ın yapamadığı neyi yapabiliyor? Pahalı çok pahalı..
Tamamanlamadığım nokta norwich taraftarı bayılıyormuş bu adama diyorlar da bu bir kriter mi yani. norwich kim, zar zor playoff a kalmış 2.lig takımı. o seviye için iyi olabilir lakin bizim seviyemiz için, şl seviyesi için daha test edilmemiş kapalı kutu bir adam. o yüzden net kumar, tutacak mı orası önemli
TamamBir olayı yok bu herifin, klas adam topa dokunuşundan bile belli eder kendini, bunda o ışık yok. Cicaldounun Brezilyalı olanı muhtemelen, çok mu aradınız bu ikinci lig topçusunu
TamamBizim takımla uzaktan yakından alakası olmayan bi adam1 sene 8 numarası olmayan takım için bu kardeşimizi scutlayan, listeye yazan, giden görüşen, 20 milyonun altına imza atan kim varsa gözlerinden öpüyorum. Adamı da bitirmişsiniz bizi de bitirmişsiniz.
TamamTransfer donemi kapanmadan satılmalı
TamamSanırsam kazıklandık hiç ışık vermedi
Merhaba karizmatik yorum cular ..Merhaba Hürriyet.
Tamammax ederi 6-7 milyon papel
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olmayan şey sizin gibilerdeKaan Ayhan 30 milyon filan olmalı o zaman ne diyim tamam süper kahraman olmanı beklemiyorum da hiç mi bir şey yok
Tamamcicaldau'dan fazlasını göremedim.