81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Tebrikler kardeşim. Alpay Asma
Tebrikler Can Uz

Eline sağlık güzel insan Tanju Karayel

Başınız öne eğilmesin komodolar. Tünelin ucundaki ışığı gördüm bu yarışmada. Güzel günler bizi bekliyor.

Yalnız son 10 yarışmada 3 kez şamiyonluğu kıl payı kaçırdım ve ikinci oldum. :(
Gelecek, komodolar camiası olarak o çok arzu ettiğimiz şampiyonluk yakında gelecek!

Yarışma bitmiş :D geç kaldım :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarışma bitmiş :D geç kaldım :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

82.yarışmaya yapabilirsin müdahaleyi hocam. Geç kalınmış bir durum yok :D

Yani 82 olursa burada hazırız :asd22:

Bir konuda açıklama yapmam lazım:)

Gerçekleri açıklamam lazım...

Biz ne zaman yapmışız yav, Arda abi mesela inatla eziyor şarkılarımızı. :D hadi 1-2-3-4 puan falan verse anlayacağım direkt 0...

Arda abi gibi bir insanın şu şarkıya puan vermemesi cidden enteresan yalnız.

https://www.youtube.com/watch?v=pLXyVwaC5qU&index=48&list=PLxKVaAs1SPJH90t-iXwvgw945wMl4Th7D

Arda Ağabey içinde insan sesi olmayan şarkıya başyapıt da olsa vermiyor. :D

Liste de daha çok hoşuma giden şarkılar olmasa ben buna 8-10-12 verirdim herhalde, 80. yarışma gibi olsa şarkılar mesela. :)

Gerçekleri açıklama vakti geldi. Bende bir porsuk lobisi mensubuyum ama Porsukların bu kadar güçlü olduğunu hiç bilmiyordum. Forum dün gece Porsuk lobisi mihenk taşları tarafından önce ele geçirildi daha sonra puanlama ile oynama yapıldı. Susmam gerekiyordu ama dayanamadım.

Orjinal sonuçlar:

Baskı sonrası sonuçlar:

Porsuk lobisi çok güçlü, diğer tüm arkadaşlara tavsiyem geç olmadan biat edip, lobiye katılmanız.

Son düzenleme:
Gerçekleri açıklama vakti geldi. Bende bir porsuk lobisi mensubuyum ama Porsukların bu kadar güçlü olduğunu hiç bilmiyordum. Forum dün gece Porsuk lobisi mihenk taşları tarafından önce ele geçirildi daha sonra puanlama ile oynama yapıldı. Susmam gerekiyordu ama dayanamadım.

Orjinal sonuçlar:

Baskı sonrası sonuçlar:

Porsuk lobisi çok güçlü, diğer tüm arkadaşlara tavsiyem geç olmadan biat edip, lobiye katılmanız.
got_smallcouncil.jpg

Orjinal sonuçlar:

Baskı sonrası sonuçlar:

Bu aciklamadan sonra hicbirsey eskisi gibi olmiyacak kan akar kannnn

Orjinal sonuçlar:

Baskı sonrası sonuçlar:

Bu itiraf savaş sebebidir. Bu itiraf benim kelle kolleksiyonuma kelle katacak bir itiraf. Bu itiraftan sonra taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmayacağız. Alpay'ın kellesinden doğum günü pastası yapmazsam, bana da Aslan demesinler!

Bu aciklamadan sonra hicbirsey eskisi gibi olmiyacak kan akar kannnn

Yok Tuncay bey, Porsuk lobisi bildiğinizden çok güçlü ve onlar istemedikleri sürece hiç birşey gerçekleşmez.

Sizde bunu kabullenin ve Porsuk lobisine geçin yada sempati duyun.

Biz ne zaman yapmışız yav, Arda abi mesela inatla eziyor şarkılarımızı. :D hadi 1-2-3-4 puan falan verse anlayacağım direkt 0...

Arda abi gibi bir insanın şu şarkıya puan vermemesi cidden enteresan yalnız.

https://www.youtube.com/watch?v=pLXyVwaC5qU&index=48&list=PLxKVaAs1SPJH90t-iXwvgw945wMl4Th7D

O yüzden yol yakınken yuvana geri dön abi. Kediler zamanında seni dışlarken komodolar sahip çıktı. Bizi bırakıp gitmemeliydin.

Komodo Lobisi faliyete basladi bile gizli kapilar arkasinda

%C3%A7ok-gizli-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fmeler.jpg

Bu itiraf savaş sebebidir. Bu itiraf benim kelle kolleksiyonuma kelle katacak bir itiraf. Bu itiraftan sonra taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmayacağız. Alpay'ın kellesinden doğum günü pastası yapmazsam, bana da Aslan demesinler!
37b68a4d23815ff324766917d15cb5ad_670.jpg
kelle_koltukta_kreatif_kellekoltukta_karum_ofis_ajans_produ%CC%88ksiyon_reklam_film_yap%C4%B1m_kavakl%C4%B1dere_ankara_turkey.jpg

Arda Ağabey içinde insan sesi olmayan şarkıya başyapıt da olsa vermiyor. :D

Liste de daha çok hoşuma giden şarkılar olmasa ben buna 8-10-12 verirdim herhalde, 80. yarışma gibi olsa şarkılar mesela. :)

Benim John Denver'e 0 verdi.

Geri
Üst Alt