- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Playlist iyi çıktı ya la... Nereden baksan 12-13 beğendiğim şarkı var, keşek katılsaydım şeytanlı, satanistli bol şarkı olur diye katılmamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Erman Türker @B. Arda Aycan @Mehmet Arslaner @Ayberk Çetin @Ozan Tokgöz(Nev-i şahsına münhasır adam)
nerede bunlar.![]()
Evet var. Klavyede tuş atama olması lazım.beyler ios'ta bir tusa metin atama özelliği var mı?
yani şöyle, bir cümleyi 100 farklı mailde kullanacağım. her seferinde copy paste yerine 1 tuşuna basınca o metin direk yapıştırılacak mesela?
Hoşbulduk Mehmet. Seni gördüm sevindim ama heykelli avatarını göremeyince afakanlar geldi bana şimdi.![]()
Playlist iyi çıktı ya la... Nereden baksan 12-13 beğendiğim şarkı var, keşek katılsaydım şeytanlı, satanistli bol şarkı olur diye katılmamıştım.
Hoşbulduk. Bu Aslan senin arkandan çok atıp tutuyor. Benden duymuş olma ama Eurovision'un kralı benim diyor.Eray hoşgeldin, iyi ki geldin![]()
Ohooo heykel mi kaldı yahu![]()
Erman mesela sen gittiğinden beri 300'den fazla avatar değiştirmiştir, mention attığın diğer kişiler aynen sabit duruyor, eski kafalı zaten onlar 2016'da zeytinyağlı sabun kullanan tipler.![]()
Hoşbulduk. Bu Aslan senin arkandan çok atıp tutuyor. Benden duymuş olma ama Eurovision'un kralı benim diyor.![]()
Bu arada konuya hazır girmişken söylemeden geçemeyeceğim, YASAKLI VAR!
Şaka..
Sen Corumlumusun yoksa Corum diyip diyip duruyon.Ne Kanada'sı? Tuncay, Çorum'un Dodurga ilçesine taşındı abi. Haberin yok mu?
Hoşbulduk. Bu Aslan senin arkandan çok atıp tutuyor. Benden duymuş olma ama Eurovision'un kralı benim diyor.![]()
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani.Teşekkür ederim Tuncay, hoşbulduk. Bende sizi çok özlemişim. Nasılsın güzel kardeşim.? Kanada da durumlar nasıl?![]()
Umut' ta kendini golcü zannediyor kardeş
![]()
Umut' ta kendini golcü zannediyor kardeş
![]()
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani.![]()