83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Playlist iyi çıktı ya la... Nereden baksan 12-13 beğendiğim şarkı var, keşek katılsaydım şeytanlı, satanistli bol şarkı olur diye katılmamıştım.

Hoşbulduk Mehmet. Seni gördüm sevindim ama heykelli avatarını göremeyince afakanlar geldi bana şimdi.:D

Ohooo heykel mi kaldı yahu :D

Erman mesela sen gittiğinden beri 300'den fazla avatar değiştirmiştir, mention attığın diğer kişiler aynen sabit duruyor, eski kafalı zaten onlar 2016'da zeytinyağlı sabun kullanan tipler. :D

Playlist iyi çıktı ya la... Nereden baksan 12-13 beğendiğim şarkı var, keşek katılsaydım şeytanlı, satanistli bol şarkı olur diye katılmamıştım.
8e99c5329f3d5e30ad84ab752bbbf689.gif
zQYuXJC.gif

Bu arada konuya hazır girmişken söylemeden geçemeyeceğim, YASAKLI VAR! :D

Şaka..

Ohooo heykel mi kaldı yahu :D

Erman mesela sen gittiğinden beri 300'den fazla avatar değiştirmiştir, mention attığın diğer kişiler aynen sabit duruyor, eski kafalı zaten onlar 2016'da zeytinyağlı sabun kullanan tipler. :D

Erman teknik ekip, ama sadece kendine teknik. Keyfine göre avatar değiştirip, büyütüyor.:D

Teşekkür ederim Tuncay, hoşbulduk. Bende sizi çok özlemişim. Nasılsın güzel kardeşim.? Kanada da durumlar nasıl?:)
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani. :D

Son düzenleme:
Puanları gönderen var mı?

Varsa ifşa edelim.

Playlist iyi çıktı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben iyim cok sukur tesekkur ederim seni sormali. Kanada super abi burda hic kis yok bir damla kar yagmadi ama bol bol yagmur yagiyor ve hava sicakligi +7 lerde super yani. :D

O avatarı değiştirmen gerektiği daha önce çokca söylenmiştir zaten Tuncay. Bir de ben söyleyeyim.:D

Cok sevdim bu playlisti puan verecegim sarkilar cok bu yuzden cok kolay olacak puanlama. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt