Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Şaka bir yana gel katıl zevkli oluyor her yarisma husrana ugramaktan zevk aliyoruz artikVay sikeciler vay. Antudaki kuslar buraya ugraya ugraya sike hastaligini bulastirmis demek :asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka bir yana gel katıl zevkli oluyor her yarisma husrana ugramaktan zevk aliyoruz artikVay sikeciler vay. Antudaki kuslar buraya ugraya ugraya sike hastaligini bulastirmis demek :asd22:
Şaka bir yana gel katıl zevkli oluyor her yarisma husrana ugramaktan zevk aliyoruz artik![]()
Tamamdır reis.Hocam bir daha yarisma kesin katilirim tabi liste dolmadan yetisebilirsek :asd22:
Beraber anlaşip mi gönderiyorsunuz. Puanlamadan anlariz alpaycim.:38573:
Alpay beyin nasil sampiyonluklar aldığının kanıtları bu mesajda çok açık alpayin artık yarismadan ihraç edilmesini talep ediyorum.
Hayır.
Puanlama sonrası şarkılarımızı istişare ediyoruz. Ve kaç puan çıktığını öğreniyoruz.
Geçmiş olsun abi.Mention atanlara teşekkürler. Üzerinize afiyet biraz soğuk algınlığım var, pek online olamadım.Hapşırırken yanlış puan verebilme tereddütüyle de uzak durdum forumdan,zira kendimi tutumayıp katılabilirdim
Herkese başarılar.
Gecmis olsun agabey. Kendine iyi bak.Mention atanlara teşekkürler. Üzerinize afiyet biraz soğuk algınlığım var, pek online olamadım.Hapşırırken yanlış puan verebilme tereddütüyle de uzak durdum forumdan,zira kendimi tutumayıp katılabilirdim
Herkese başarılar.
Gecmis olsun agabey. Kendine iyi bak.
Geçmiş olsun adacayi, bal-pekmez yap birşeyler gerçi sen isini bilirsinSağolasın Tuncayım...Siz de iyi bakın,vücudunuzu benim gibi zorlamayın
Hala ayaktayız
Cümleten iyi geceler yüce ESC halkı