- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Pek sevimliymiş. Al evde besle :asd22:
Öyle bir şansım olsa yemem içmem beslerim.

Asalet fışkırıyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek sevimliymiş. Al evde besle :asd22:
Öyle bir şansım olsa yemem içmem beslerim.o kadar büyük bir aşk bu.
Asalet fışkırıyor.
![]()
Yanliz turumuz gibi hep yerlerdeyiz hahaÖyle bir şansım olsa yemem içmem beslerim.o kadar büyük bir aşk bu.
Asalet fışkırıyor.
![]()
Yanliz turumuz gibi hep yerlerdeyiz haha
te doy una hostia
Pampa daha puan alamadim senden
Pampa daha puan alamadim senden
Onu nasil halkedecez en son oha dereceye giriyorum derken senin malum beyantinla 5. Bitirebildim
te doy una hostia
Bu yuzden kritik yapip ozelestiride bulunabiliyoruzMüzik zevklerimiz uyuşmuyor demek ki. Ama aynı yolda yürüyoruz. Aynı davanın adamlarıyız. Dolayısıyla gayemiz puan almak değil, birbirimizin hakkını savunmak olmalı.
Bu yuzden kritik yapip ozelestiride bulunabiliyoruz
Zira şikeye bulasmak bizim için kanatli bisiye evrilmek gibi luzumsuzdur
te doy una hostia
Komodolar ne icazet buyurursunuzBal porsuklari olarak blues ve rocki en iyi biz biliriz. İcabetinizin lobimize katma değer katacak olması hususunda mutabakat icinde oldugumuxu arz etmekten Kıvanç duyacağımızı belirtir , sizleride bir an bile tereddüt etmeyecegimizden emin olmak konusunda kati surette şüphe ve gaflet içinde olmamanizi temenni ederiz.
Komodolar ne icazet buyurursunuz
Içten cokertelim derim
te doy una hostia
Komodolar ne icazet buyurursunuz
Içten cokertelim derim
te doy una hostia
Porsukk porrr sukkkİçten çökertmek, dalavere işleri bize göre değil lobidaş. Ama gönlün porsuklardan yanaysa o zaman bi şey diyemem.
Porsukk porrr sukkk
Porusuk
Porsumus
Pors po
Pp![]()
![]()
![]()
![]()
te doy una hostia
Alpay değil albay gelse nizamimiz belliRaporladım
Raporla Alpay ilgilenecektir