83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek sevimliymiş. Al evde besle :asd22:

Öyle bir şansım olsa yemem içmem beslerim. :D o kadar büyük bir aşk bu.

Asalet fışkırıyor.

auVJxun.jpg

Şike hususunun en hassas noktamız olduğunu bildirmekten Kıvanç duyarız

Pampa daha puan alamadim senden
Onu nasil halkedecez en son oha dereceye giriyorum derken senin malum beyantinla 5. Bitirebildim

te doy una hostia

Müzik zevklerimiz uyuşmuyor demek ki. Ama aynı yolda yürüyoruz. Aynı davanın adamlarıyız. Dolayısıyla gayemiz puan almak değil, birbirimizin hakkını savunmak olmalı.

Müzik zevklerimiz uyuşmuyor demek ki. Ama aynı yolda yürüyoruz. Aynı davanın adamlarıyız. Dolayısıyla gayemiz puan almak değil, birbirimizin hakkını savunmak olmalı.
Bu yuzden kritik yapip ozelestiride bulunabiliyoruz
Zira şikeye bulasmak bizim için kanatli bisiye evrilmek gibi luzumsuzdur

te doy una hostia

Bu yuzden kritik yapip ozelestiride bulunabiliyoruz
Zira şikeye bulasmak bizim için kanatli bisiye evrilmek gibi luzumsuzdur

te doy una hostia

Bal porsuklari olarak blues ve rocki en iyi biz biliriz. İcabetinizin lobimize katma değer katacak olması hususunda mutabakat icinde oldugumuxu arz etmekten Kıvanç duyacağımızı belirtir , sizleride bir an bile tereddüt etmeyecegimizden emin olmak konusunda kati surette şüphe ve gaflet içinde olmamanizi temenni ederiz.

Bal porsuklari olarak blues ve rocki en iyi biz biliriz. İcabetinizin lobimize katma değer katacak olması hususunda mutabakat icinde oldugumuxu arz etmekten Kıvanç duyacağımızı belirtir , sizleride bir an bile tereddüt etmeyecegimizden emin olmak konusunda kati surette şüphe ve gaflet içinde olmamanizi temenni ederiz.
Komodolar ne icazet buyurursunuz
Içten cokertelim derim

te doy una hostia

Komodolar ne icazet buyurursunuz
Içten cokertelim derim

te doy una hostia

Bu Ahval ve şerait içinde dahi vazifemiz, lobimize mevcudiyeti ve istikbalini olalebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Kutsal serbetimixden içen her fanı şampiyonluk serbetini tadacaktir.

Ama tek beklentimiz sadakat yemini.

sn. smod. Alpay Asma, butun tuslara basarak bolum gecmeye calisan insan evladi gibi yazi yazmayiniz.

saygilarimla..

"Bir gun hepiside komodo olucak
Ama midemizde ekşimiz et parçalari olarak"

Gazi Komodo Paşa

te doy una hostia

Telefondan yazma hususunda acemi biri olduğumdan mutevellit vuku bulan görüntü kirliliğinden dolayi ozurlerimi bildiririm.

KAP

Profesyonel yönetici sn.Aslan Türkoğlu ile Profesyonel yarışmacılardan sn. İsmail Arık 'in transferine yönelik görüşmeler başlamis olup , anlaşmanın 3 adet Ejder yavrusu olacağı konusunda prensip anlaşmasına varilmistir.

Resmi imzalar atıldığı takdirde sözleşme detaylari kamuoyuna detaylıca açıklanacaktir.

Raporladım

Raporla Alpay ilgilenecektir
Alpay değil albay gelse nizamimiz belli
Alenen şike ile beni yandaş yapmaya çalis
Ziyadesi ile red alinca paralel yap
Devaminda ivedilikle raporla fişle
Fe suphannalh

te doy una hostia

KAP

Sn.İsmail Arik'in lobimize transferi hususunda yürütülen görüşmeler kapsamında kendisi ile mutabakata varilamamistir.

Kendisine profesyonel kariyerinde bundan boyle zor da olsa başarılar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt