84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Muhammed Safa Eker !

Ula geçende 12 verdigim şampiyon oldu. Senin şarki uyuttu beni. 1 puan iyi vermişim harbiden. Sen hiç vermemişsin puan:DD

Sen bana puan verdin mi. Hangi yüzle puan istiyorsun:D

İkna oldum bu hususta. :D

Bunlar biraz dedem takır müzikleri. Benim ruh bazen fazla geri sarıyor. Önünü alamıyorum. :D

13 ve Cuma isimleri demir attı foruma ve bu yarışmaya :asd: Tebrikler dostlar, ellerinize sağlık :)

Forumdaki sıkıntıdan dolayı geçte olsa tebriklerimi ileteyim;

@Muhammed Safa Eker tebrikler kardeşim :) Ben sana ne diyordum hep hatırla :) Sabırlı ol elbet alacaksın o şampiyonluğu merak etme sabrın sonu selamet demiyor muydum sen söyle :D
@Ayberk Çetin tebrikler kardeşim yine şerefli ikinci olmuşsun :D Lakin @Alpay Asma ile beraber listemdeki parçaları çatlatma konusunda üstünüze yok alacağınız olsun :D :D
@Aslan Türkoğlu sana da tebrikler komodinlerin şahı kellelerin padişahı :D :D

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim herşeye rağmen tüm zorluklara rağmen güzel bir yarışma düzenledin :) Forumun sıkıntıları ikidir sana denk geliyor ama sağlık olsun :D Sen porsuk şampiyonluğu ilan etmekten sıkıldın belki ama rakip lobiler şampiyonluk iddiasında bulunmaktan sıkılmadılar :D Bu arada layklarını vereceğim merak etme forum biraz düzeldi sanki :D

@Ozan Tokgöz bizim şampiyonluklar kaç oldu şimdi 33 mü 34 mü ben artık sayamıyorum :D Yani 7. yıldıza kaç kaldı bana bir söyleyiverin gari :D @Ayberk Çetin kardeşim bu arada bence King Crimson'ın en iyi parçalarından birine esirgemediğin 10 puandan ötürü teşekkür ediyorum :) Şarkı biraz uzundu doğrudur hatta 5. dakikadan sonrası herkesi sarmayabilir o da doğrudur lakin ilk 5 dakikası için dahi insanlar puanlarını eksik etmezler diye düşünüyordum. Bu kadar kötü bir sonuç beklemiyordum. Sadece ilk 5 dakikasının olduğu versiyonu ile girseydim keşke belki bu kadar kötü olmazdı :D

Son düzenleme:
Yok öyle bir dünya :D Şaka bir yana forumdaki teknik sıkıntılardan dolayı son yarışmadan bir şey anlamadım ki ben :red: Bence forum düzeldiğinde bir yarışma daha yapılabilir :)

Agabey foruma ciddi sekilde saldiriyorlar sen burda yarisma formunda yarisiyorsun bu nasil bir Teknik Ekip rahatligidir agabey :D :D

Agabey foruma ciddi sekilde saldiriyorlar sen burda yarisma formunda yarisiyorsun bu nasil bir Teknik Ekip rahatligidir agabey :D :D

Süper modsun. Cezasini ver. Geçende Herve Tum ismini degiştirmemişti. Gücünü göster. ne duruyorsun.:atess:

Ben neden like veremiyorum yahu ? Forumda birşeyler oluyor ama anlayamadım :D Tebrikllerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürlerimi borç defterine yazın :D

Önümüzde ki yarışma 4 . Olacak şarkim şimdiden hazır. :D

Forum göçünce biz de göçtük.

Ama degismeyen tek şey bal porsuklari ambargosu :D

yani simdi gercekci olmak gerekirse komodo olarak belki 3 bilemedin 4 kisi ile yaris veriyoruz rakiplerimiz mübarek cin askerei gibi, yeri geliyor 10 kisi ile cikiyor yarisa, sonra da kazanilarsa gene ayni tarif diyorlar, futbolda rakip 7 kisi kalmis mac 5:0 bitmis ve hava atiyorsun fark attik diye gereksiz bir sevinc

karsimiza esit sekilde cikin ve delikanlica yenin ki bizde o bükemedigimiz bilegi öpelim.

yani simdi gercekci olmak gerekirse komodo olarak belki 3 bilemedin 4 kisi ile yaris veriyoruz rakiplerimiz mübarek cin askerei gibi, yeri geliyor 10 kisi ile cikiyor yarisa, sonra da kazanilarsa gene ayni tarif diyorlar, futbolda rakip 7 kisi kalmis mac 5:0 bitmis ve hava atiyorsun fark attik diye gereksiz bir sevinc

karsimiza esit sekilde cikin ve delikanlica yenin ki bizde o bükemedigimiz bilegi öpelim.

Yanlış saymadıysam bu yarışmada 9 komodo, 7 porsuk var?

Kendinize resmen San Marino muamelesi yapmışsın yalnız Tuncay. :D

Komodolar ejderlerinin bence tek sıkıntısı müzik zevki farklı olan insanların bir araya geldiği bir kadro olması.

Bal Porsuklari-Rock sever
Kediler-soft ve klasikler

Komodolar-? (Thé United States Of America)

Ha su da var şampiyonluk için yeter puan her türlü sizden geçiyor. :D

vjhnelvq.jpg

Geri
Üst Alt