Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.807
- 8.848
- 2.163
@ Aslan Türkoğlu ne diyorsun bu duruma?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaş foruma saldırılması konusu yazılımsal bir konudur ve benimle alakası yokturAgabey foruma ciddi sekilde saldiriyorlar sen burda yarisma formunda yarisiyorsun bu nasil bir Teknik Ekip rahatligidir agabey![]()
![]()
Arkadaş foruma saldırılması konusu yazılımsal bir konudur ve benimle alakası yokturHer teknik ekip rütbeli üyeyi yazılımcı zannetmekten vazgeçelim artık dilimizde tüy bitti
![]()
Bence forumdaki sıkıntılar düzelirse bu haftalık bir yarışma daha düzenleyelim derim ne dersiniz? @Tanju Karayel :asd22: Biz bir şey anlamadık bu yarışmadan![]()
Arkadaş foruma saldırılması konusu yazılımsal bir konudur ve benimle alakası yokturHer teknik ekip rütbeli üyeyi yazılımcı zannetmekten vazgeçelim artık dilimizde tüy bitti
![]()
Ağabey boşuna debeleniyorsun.
Bunlar makina mühendisine de bizim kombi bozuk bir el atsana şuna diyen zihniyet.![]()
Forumun cortladığı bir günden daha herkese merhaba.
Can sıkıntısından GS Fans bakınıyordum.
Sen şampiyon olduğundan beri forum belini doğrultamadı. Ne yapıyorsun evlat1 yıl yarışma yapılmasın güvencesi mi almak derdin ?
![]()
Forum düzeldi ve yarışma yapılabilir duruma geldiAlıntılayamıyorum bile yahu söyleyeyim de biraz ayar çeksinler. Yarışma olmayacak kadar olsun kafi.
O değil de bir sonraki yarışma duble için geleceğim elimde iyi bir parça var.![]()
Önümüzdeki yarışmada şampiyon olacağım ve bu sefer benim kelleme göz dikeceksin kardeşimAlpay'ın kellesi benim Nirvanaya ulaşacağım kelledir ağabey. Şüphesiz ki, o kutsal kelleyi bir gün koleksiyonuma ekleyeceğim.