84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Muhammed Safa Eker !

Bi yarisma olsun da, çok farklı bir tarzda katilmak istiyorum

Agabey foruma ciddi sekilde saldiriyorlar sen burda yarisma formunda yarisiyorsun bu nasil bir Teknik Ekip rahatligidir agabey :D :D
Arkadaş foruma saldırılması konusu yazılımsal bir konudur ve benimle alakası yoktur :D Her teknik ekip rütbeli üyeyi yazılımcı zannetmekten vazgeçelim artık dilimizde tüy bitti :D

Bence forumdaki sıkıntılar düzelirse bu haftalık bir yarışma daha düzenleyelim derim ne dersiniz? Tanju Karayel :asd22: Biz bir şey anlamadık bu yarışmadan :D

Şu an bir yarışma başlığı açan olursa muhtemelen 2 başlık birden açılır. :D

Paralel Vizyon koyarız birinin adını da. :D

Arkadaş foruma saldırılması konusu yazılımsal bir konudur ve benimle alakası yoktur :D Her teknik ekip rütbeli üyeyi yazılımcı zannetmekten vazgeçelim artık dilimizde tüy bitti :D

Ben bilmem agabey Saldiri oluyor butun Teknik sorumlu kisiler burada cok ilginc :D :D

Ağabey boşuna debeleniyorsun. :D

Bunlar makina mühendisine de bizim kombi bozuk bir el atsana şuna diyen zihniyet. :D

Forumun cortladığı bir günden daha herkese merhaba. :D

Can sıkıntısından GS Fans bakınıyordum.

ya abicim ne oldu bu foruma?

hic bi aciklama da yok?

ne zaman düzelecek yahu?

vjhnelvq.jpg

Alpay'ın kellesi benim Nirvanaya ulaşacağım kelledir ağabey. Şüphesiz ki, o kutsal kelleyi bir gün koleksiyonuma ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Sen şampiyon olduğundan beri forum belini doğrultamadı. Ne yapıyorsun evlat :D 1 yıl yarışma yapılmasın güvencesi mi almak derdin ? :D

Alıntılayamıyorum bile yahu söyleyeyim de biraz ayar çeksinler. Yarışma olmayacak kadar olsun kafi. :D

O değil de bir sonraki yarışma duble için geleceğim elimde iyi bir parça var. :)

Alıntılayamıyorum bile yahu söyleyeyim de biraz ayar çeksinler. Yarışma olmayacak kadar olsun kafi. :D

O değil de bir sonraki yarışma duble için geleceğim elimde iyi bir parça var. :)
Forum düzeldi ve yarışma yapılabilir duruma geldi :D Forumdaki teknik sıkıntılardan dolayı son yapılan yarışmadan bir şey anlayamadık ki kardeşim yarışma yapılmasın diyorsun :D Tanju Karayel duy sesimizi ulu organizatör :D

Alpay'ın kellesi benim Nirvanaya ulaşacağım kelledir ağabey. Şüphesiz ki, o kutsal kelleyi bir gün koleksiyonuma ekleyeceğim.
Önümüzdeki yarışmada şampiyon olacağım ve bu sefer benim kelleme göz dikeceksin kardeşim :D Lakin o kelle öyle sağlamdır ki Aslan'a yar olmaz :D

Geri
Üst Alt