86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpay muhtemelen kendine program yazdı, bu program otomatik olarak yarışma konusu açılınca "yazınız :D" diye post atıyor. dikkat edin 84 katılımın 70'inde bu şekilde post atmış katılmak için "yazınız:D"

Arda abi arada katılmadığı için bazı şarkıları kaçırabilir.Asıl öbürü hiç kaçırmaz.86 yarışma: 84 katılım,1 organizatörlük,1 jürilik.:asd22:

Öbürü ne Uğur'cum yakışıyor mu hiç. :D

Ayrıca tam 4 tane yarışma kaçırdım.

@Erman Türker in bu yarışma işi zor şampiyon olsa bir dert olmasa başka dert :D

Her halükarda wok tava ile dalacam kendisine :D
Vallahi yav ben nasıl bir şeye bulaştım böyle arkadaş :D Senin paylaştığın bir kedi ve porsuk görseli vardı ya ağabey heh işte o ciddi anlamda gerçek olabilir bu sefer ondan korkuyorum :D Alpay Asma kardeşim eğer şampiyon olursam bana kalkan olur beni korursun herhalde öyle değil mi :D

Vallahi yav ben nasıl bir şeye bulaştım böyle arkadaş :D Senin paylaştığın bir kedi ve porsuk görseli vardı ya ağabey heh işte o ciddi anlamda gerçek olabilir bu sefer ondan korkuyorum :D @Alpay Asma kardeşim eğer şampiyon olursam bana kalkan olur beni korursun herhalde öyle değil mi :D

Olamazsan da sıkıntı büyük farkında değilsin, her türlü gittin sen :D

Bence playlist güzel . Çekişmeli bir yarışma olacak.

Vallahi yav ben nasıl bir şeye bulaştım böyle arkadaş :D Senin paylaştığın bir kedi ve porsuk görseli vardı ya ağabey heh işte o ciddi anlamda gerçek olabilir bu sefer ondan korkuyorum :D @Alpay Asma kardeşim eğer şampiyon olursam bana kalkan olur beni korursun herhalde öyle değil mi :D

Benim de listemde olan bir şarkı var, o mu bilmiyorum ama bakıyorum bakıyorum ben öyle basıp gidecek şarkı göremiyorum. :D

:)

4 yarisma kacirdim derken Halkvision'a modsun diye alinmiyordun onlari mi diyorsun

Edit:yazmissin

O değil de Emir bir ara Rock Vision yapıyordu.

Bildiğin yataktan gece 01:40 da su içmeye kalktım dur bir foruma bakayım diye dürttüler beni.Ve yarışma konusunu görüp adımı yazdırdım. :D

Herkes şaşırmıştı. Hayri'nin adam katılmasın diye offline olmasını bekledik yine girdi benzeri cümlesi hala çınlar kulaklarımda. :D

Benim de listemde olan bir şarkı var, o mu bilmiyorum ama bakıyorum bakıyorum ben öyle basıp gidecek şarkı göremiyorum. :D
Mevzu çok başka kardeşim anlamadın sen daha olayın vehametini doğal olarak :D Yarışma sonunda Arda ağabey açıklayacaktır lakin o sıra ben forumda olmayacağım büyük ihtimalle bana da anlatırsınız :D :D

Mevzu çok başka kardeşim anlamadın sen daha olayın vehametini doğal olarak :D Yarışma sonunda Arda ağabey açıklayacaktır lakin o sıra ben forumda olmayacağım büyük ihtimalle bana da anlatırsınız :D :D

Şampiyonluk değil mesele ayrı anladım da olay ne merak içindeyim :D

O değil de Emir bir ara Rock Vision yapıyordu.

Bildiğin yataktan gece 01:40 da su içmeye kalktım dur bir foruma bakayım diye dürttüler beni.Ve yarışma konusunu görüp adımı yazdırdım. :D

Herkes şaşırmıştı. Hayri'nin adam katılmasın diye offline olmasını bekledik yine girdi benzeri cümlesi hala çınlar kulaklarımda. :D
Geçen bir yarışmanın sonunda "ESC'nin açıklarını buldum neler var daha neler kimse farkında değil" gibisinden bir cümle kurduktan sonra Hayri'nin verdiği tepkiye ben de çok gülmüştüm :D :D Ondan sonra da bir daha yarışmalara katılmadı zaten :D

Listedeki 1 şarkının sanatçısı yanlış yazılmış youtube videosunda.

Dedim sesi hiç benzemiyor ne oluyoruz :D

B. Arda Aycan abi düzeltelim dersen mesaj atayım.

Böyle iyi kurcalama dersen kalsın. :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt