86. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

KAP AÇIKLAMASI

Bir miktar para + ESC'nin bir sonraki yarışmasında verilecek 12 puana karşılık, bahsettiğim üyeliğin Ozan Tokgöz'e ait olmadığı hususunda karşılıklı anlaşmaya varılmıştır :D
Ahahahhahah :D

Derin GSC olarak gelecek yarışmada 4 adet 12 puan ve bir miktar paranın 2 katı ödeme vaad ediyorum :D

Son dakikalarda bir top direkten dönecek yüreğini hafiften hoplatacak lakin skor değişmeden bu şekilde sona erecek :D :D

İşlem tamam :D Gece kuponum yardırıyor şu an :D Erman Bey bir ricam daha olacak sizden. Sizi totem olarak kullanıyorum bu gece. Cruz Azul HX'ını ve Estudiantes 2/2'sini ve S.Lorenzo HX'ını misler gibi almış bulunuyoruz. Velez maçının da tek farklı yani şu andaki haliyle (dedim o anda 1-1 oldu. Bu maçı da 2-1 bitir bir zahmet :D )bitmesini temin ederseniz cennetlik adam olursunuz :D

İşlem tamam :D Gece kuponum yardırıyor şu an :D Erman Bey bir ricam daha olacak sizden. Sizi totem olarak kullanıyorum bu gece. Cruz Azul HX'ını ve Estudiantes 2/2'sini ve S.Lorenzo HX'ını misler gibi almış bulunuyoruz. Velez maçının da tek farklı yani şu andaki haliyle (dedim o anda 1-1 oldu. Bu maçı da 2-1 bitir bir zahmet :D )bitmesini temin ederseniz cennetlik adam olursunuz :D

hocam canlı bahsi hangi siteden oynuyorsun, öm de atabilirsin

Arkadaş ben de tam maç 1-1 olur sonra Velez tekrardan 2-1 öne geçer ve maç böyle biter diye yazacaktım ki sen mesajı güncelleyip 1-1 oldu demişsin ahahahahahh :D :D

Biz katılımcı kişileriz ne bileyim pek uymadı sanki :D :D :D

Şimdi de efendim 12 puan goes to.....pardon beyler yanlış hesaplama,baştan alalım en iyisi :D

Ahiret korkusu adama yarışma bile düzenletiyor düşün artık :D O değilde iyi ki yap demediler. Bütün Rock&Metal şarkıları öne çıkarırdım :D

Başlığı Elm Sokağı sandı Freddy gibi intikam peşinde koşuyor. Oysa hayvan mezarlığını izlemiş olsa Church gibi gezerdi ortalıkta suya sabuna dokunmazdı :D
Dün gece benim Freddy'yi izlediğimi nerden biliyorsun ? Ciddiyim...Rüyalarıma mı girdin :(

Başlığı Elm Sokağı sandı Freddy gibi intikam peşinde koşuyor. Oysa hayvan mezarlığını izlemiş olsa Church gibi gezerdi ortalıkta suya sabuna dokunmazdı :D
Yazıyı okuyunca bir titreme geldi kardeşim hayırdır inşallah :D Sadece Ayberk'in manilerini okurken titreme gelirdi halbuki :D

Geri
Üst Alt