- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.998
- 2.698
Yediler miTamam şimdi maçı 2-1'de tut![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yediler miTamam şimdi maçı 2-1'de tut![]()
Yediler miBiter öyle o maç
![]()
AhahahhahahKAP AÇIKLAMASI
Bir miktar para + ESC'nin bir sonraki yarışmasında verilecek 12 puana karşılık, bahsettiğim üyeliğin Ozan Tokgöz'e ait olmadığı hususunda karşılıklı anlaşmaya varılmıştır![]()
Ahahahhahah![]()
Derin GSC olarak gelecek yarışmada 4 adet 12 puan ve bir miktar paranın 2 katı ödeme vaad ediyorum![]()
Son dakikalarda bir top direkten dönecek yüreğini hafiften hoplatacak lakin skor değişmeden bu şekilde sona erecekSana yazdım 30 saniye sonra yediler.Tut öyle kardeşim. Gerekirse kaleye duvar örCiddi baskı var
![]()
Son dakikalarda bir top direkten dönecek yüreğini hafiften hoplatacak lakin skor değişmeden bu şekilde sona erecek![]()
![]()
İşlem tamamGece kuponum yardırıyor şu an
Erman Bey bir ricam daha olacak sizden. Sizi totem olarak kullanıyorum bu gece. Cruz Azul HX'ını ve Estudiantes 2/2'sini ve S.Lorenzo HX'ını misler gibi almış bulunuyoruz. Velez maçının da tek farklı yani şu andaki haliyle (dedim o anda 1-1 oldu. Bu maçı da 2-1 bitir bir zahmet
)bitmesini temin ederseniz cennetlik adam olursunuz
![]()
Arkadaş ben de tam maç 1-1 olur sonra Velez tekrardan 2-1 öne geçer ve maç böyle biter diye yazacaktım ki sen mesajı güncelleyip 1-1 oldu demişsin ahahahahahhİşlem tamamGece kuponum yardırıyor şu an
Erman Bey bir ricam daha olacak sizden. Sizi totem olarak kullanıyorum bu gece. Cruz Azul HX'ını ve Estudiantes 2/2'sini ve S.Lorenzo HX'ını misler gibi almış bulunuyoruz. Velez maçının da tek farklı yani şu andaki haliyle (dedim o anda 1-1 oldu. Bu maçı da 2-1 bitir bir zahmet
)bitmesini temin ederseniz cennetlik adam olursunuz
![]()
Arkadaş ben de tam maç 1-1 olur sonra Velez tekrardan 2-1 öne geçer ve maç böyle biter diye yazacaktım ki sen mesajı güncelleyip 1-1 oldu demişsin ahahahahahh![]()
![]()
Birisi bana şu puanlama programını yollasın ben açayım sevabına.
![]()
![]()
İşte buna bayağı güldüm
![]()
![]()
![]()
Niye gülüyorsun arkadaşHayır işleyelim cenneti garanti edelim dedik
![]()
Biz katılımcı kişileriz ne bileyim pek uymadı sanki![]()
![]()
![]()
Şimdi de efendim 12 puan goes to.....pardon beyler yanlış hesaplama,baştan alalım en iyisi![]()
@Ayberk Çetin kardeşim bir gelmiş pir gelmiş hakikaten :asd22: Geldiği gibi de sana sarmış @Ozan Tokgöz dikkatini çekerimAllah yardımcın olsun
![]()
@Ayberk Çetin kardeşim bir gelmiş pir gelmiş hakikaten :asd22: Geldiği gibi de sana sarmış @Ozan Tokgöz dikkatini çekerimAllah yardımcın olsun
![]()
Dün gece benim Freddy'yi izlediğimi nerden biliyorsun ? Ciddiyim...Rüyalarıma mı girdinBaşlığı Elm Sokağı sandı Freddy gibi intikam peşinde koşuyor. Oysa hayvan mezarlığını izlemiş olsa Church gibi gezerdi ortalıkta suya sabuna dokunmazdı![]()
Yazıyı okuyunca bir titreme geldi kardeşim hayırdır inşallahBaşlığı Elm Sokağı sandı Freddy gibi intikam peşinde koşuyor. Oysa hayvan mezarlığını izlemiş olsa Church gibi gezerdi ortalıkta suya sabuna dokunmazdı![]()
Ozan yarışma düzenlesin baskı yapalım da eğlenelimKafasını karıştırırım yarışma yaparken