#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Bugün takımdaki en iyi isimdi resmen.

Rezil olmaktan kurtardı bizi. Heralde mekan oynattı :).

Kendine güveni yok hiç. O kadar top kurtardın, bağır çağır sağa sola bir hareket yap olmadı, omuz silk falan:D

Çok iyiydin Ufuk ama geç kaldın sanırım.

Kendine güveni yok hiç. O kadar top kurtardın, bağır çağır sağa sola bir hareket yap olmadı, omuz silk falan:D

Çok iyiydin Ufuk ama geç kaldın sanırım.
Aynen kendine güveni ''0''.Kaleci dediğin biraz dominant olacak,defansa kızacak,rakip forvetlere küfür edecek falan :D Birde kendine geri pas atıldığında,sanki top değil el bombası atılmış gibi panik yapıyor.

Ufuk kaledeyken, Aykut gibi oynuyor. Aykut kaledeyken, Ufuk gibi oynuyor. Yani, al birini vur ötekine.

ilk defa üstüste kurtarislar yaptigini gördüm ufukun umarim böyle oynamaya devam eder

ufuktan adam olmaz sevmiyorum vücut güzel refleks sıfır

Hala ısrar ediyorum. Bence Zapata, Ufuk'tan çok üstün bir kaleci değil. Eğer kaleye gerçekten bir yabancı alınacaksa çok kaliteli olmalı. Çünkü takımımızın hali ortada. Kaleci mevkisine yabancı kontenjanından yer vermek pek akıl işi değil gibi. Ufuk bugün iyiydi. 2-3 gol yemiş olsaydı bile bu fikrim devam ediyor olacaktı.

bence ufuk iyi bi kaleci değil türk alınmasın demiyoruzki ama ufuk ve aykut yetersiz buda gerçek çok gol yiyolar

tek önemli pozisyon suarez ile karşı karşıya kaldığı ve ayağı ile son müdehaleyi yaptığı pozisyondur. diğer pozisyonlar yetenek gerektirmeyen şeylerdi.

Zapata gelecekse Ufuk kalsın şimdilik , ama yok kalitesine itiraz edilmeyecek bir transferse düşünülebilir ama orta saha şu an daha elzem.

Ochoa gelmeyecekse Ufuk'la devam edelim. Zapata'yi alip dellendirmesinler adami.

Kaleye gerçekten kaliteli bir isim alinmayacaksa yerli kaleciler ile devam edilmeli ve bu Ufuk olmali. Üstelik alinacak bu vasat yabanci kaleci bizi orta sahada Sarp'a mahkum edecekse milyon kere Ufuk'u tercih ederim.

Geri
Üst Alt