- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Takipçiniz yerine rakipsiz olacağım mı yazdın kardeşim doğru mu anlıyorum ahahhahhahahahHa hatırladım takipçiniz olacam yazacaktım
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takipçiniz yerine rakipsiz olacağım mı yazdın kardeşim doğru mu anlıyorum ahahhahhahahahHa hatırladım takipçiniz olacam yazacaktım
Ben yazmıyorum ki abi sözde akıllı telefon yazıyor.Takipçiniz yerine rakipsiz olacağım mı yazdın kardeşim doğru mu anlıyorum ahahhahhahahahFatih senin yatma vaktin gelmiş belli
Gözler falan kapanıyordur senin şu an daha fazla eziyet etme kendine
![]()
O telefon fazla akıllıymış bence :asd22:Ben yazmıyorum ki abi sözde akıllı telefon yazıyor.
Benimde devreleri yaktı ne yazdım onuda hatırlayamadım
Bir harfi çıkmamış.
O yüzden yasaklı görülmüyor.
EDIT: Şarkıcısı da farklı.
@Fatih Akca seni bu başlıkta görmedim evladım. Sende hiç gelmedin tamam mı![]()
AhahhahahahhahHaydin iyi yarışmalar hayırlı geceler ben yatar![]()
Fatih sen yine mi girdin konuya yahuu sen her girdiginde karisiyor ortalik.Bu kadar denk gelir ozan abinin mesajı görmeden yazdiydim onu ben
Hala burada mısın kardeşim?Bu kadar denk gelir ozan abinin mesajı görmeden yazdiydim onu ben
Düşün bide yarışsamFatih sen yine mi girdin konuya yahuu sen her girdiginde karisiyor ortalik.![]()
Forum patlar yeminleDüşün bide yarışsam
Gidiyom abiHala burada mısın kardeşim?![]()
Senin haberin yok gibi sanki çok uzaklaşmadan duş pesinePuanlarim gitmistir h.o
Nereye kardesim daha karpuz keseceydik.Gidiyom abi
Kim bilir saat kaç orda, konuşuyon tabiNereye kardesim daha karpuz keseceydik.![]()
Demekki düzeltmiş o an Arda. Harf eksikliği vardı. O yüzden yasaksız gözüküyordu.Yok ağabey yasaklı listesindeki isim ile playlist deki şarkı ismi aynı maalesef. Sadece şarkıcı farklı
Gitmeyin tavuk gibi uyumak neKim bilir saat kaç orda, konuşuyon tabi