Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Fiyasko çıkacak diye düşünüyorum. Fazla bir beklentim yok kendisiyle ilgili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayan bir şeyler var, defalarca izlediğim biri ama tutmayan birşeyler var bazen oluyor genelde en sonda gelen adamlarda oluyor Misimovic, Elano gibi olacak sanırım sonu
ilk yarı takımı atağa çıkartan adamdı. orta alanda çok buluştu topla. asıl mevkisinde becerilerine göre rol vereceksin bu adama. tolga gibi oynatırsan olmaz.
ilk yarı takımı atağa çıkartan adamdı. orta alanda çok buluştu topla. asıl mevkisinde becerilerine göre rol vereceksin bu adama. tolga gibi oynatırsan olmaz.
Şu mevki olayının da suyu çıktı iyice. Böyle bahanelere sığınmak olmuyor. Adam normal mevkinde oynadı işte. Maçın en öneli anında golü yapamadı. Rodrigues ve Yasin o golü kaçırsa hadi neyse de takımın en çok para kazanan adamıysan eğer orada o golü atacaksın, o kadar.
Feghouliyi valenciadayken bile izliyordum daha önce defalarca yazdım. Bu adam solda oynamaz aga hala suyu çıktı diyorsun adam toplam 4 maç ilk 11 oynadı. Gidin belhandayı ndiayeyi eleştirin, en başta tudoru eleştirin. Çok formsuz ama haklısınız.
İstediğim adamı eleştiririm, hayırdır ? Beşiktaş eze eze maç kazanıyor, Başakşehir 5 tane atıyor. Gidip de yok Fernando'yu eleştirme, yok Mariano'yu laf yok, Feghouli üzülmesin, Muslera'nın suçu yok. Bu adamlar milyon euroları cukkalarken iyi, çok güzel sıkıntı yok. Gideyim de Lato'yu eleştireyim bari nasılsa Karabükspor'dan geldi.![]()
takim futbol oynadida feghouli tartisiliyor.
en büyük sorun tudorun futbol oynatamamasi.
arkadaşta tudor şakşakçısı belli, bırak eleştirsin. futbol uleması
He Tudor şakşakçısıyım. Malım çünkü, mazoşistim, gerizekalıydım. Bayılıyorum Başakşehir ve Beşiktaş'tan 5 gol yemeye. Allah hiçbir zaman beni milyon euro para kazanıp da hakkını veremeyen, üç kuruşluk top oynayan insanları savunacak pozisyona düşürmesin. Bugün çalıştığın şirket, kötü bir performans sergilediği zaman sırtını mı sıvazlıyor senin ?![]()