#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiyasko çıkacak diye düşünüyorum. Fazla bir beklentim yok kendisiyle ilgili.

Olmayan bir şeyler var, defalarca izlediğim biri ama tutmayan birşeyler var bazen oluyor genelde en sonda gelen adamlarda oluyor Misimovic, Elano gibi olacak sanırım sonu

hiçkimse gibi olmayacak sonu.ilk yarı fena değildi.2.yarı ise takım diye bişey yoktu zaten sahada.

ilk yarı takımı atağa çıkartan adamdı. orta alanda çok buluştu topla. asıl mevkisinde becerilerine göre rol vereceksin bu adama. tolga gibi oynatırsan olmaz.

ilk yarı takımı atağa çıkartan adamdı. orta alanda çok buluştu topla. asıl mevkisinde becerilerine göre rol vereceksin bu adama. tolga gibi oynatırsan olmaz.

Şu mevki olayının da suyu çıktı iyice. Böyle bahanelere sığınmak olmuyor. Adam normal mevkinde oynadı işte. Maçın en önemli anında golü yapamadı. Rodrigues ve Yasin o golü kaçırsa hadi neyse de takımın en çok para kazanan adamıysan eğer orada o golü atacaksın, o kadar.

Son düzenleme:
Şu mevki olayının da suyu çıktı iyice. Böyle bahanelere sığınmak olmuyor. Adam normal mevkinde oynadı işte. Maçın en öneli anında golü yapamadı. Rodrigues ve Yasin o golü kaçırsa hadi neyse de takımın en çok para kazanan adamıysan eğer orada o golü atacaksın, o kadar.

Feghouliyi valenciadayken bile izliyordum daha önce defalarca yazdım. Bu adam solda oynamaz aga hala suyu çıktı diyorsun adam toplam 4 maç ilk 11 oynadı. Gidin belhandayı ndiayeyi eleştirin, en başta tudoru eleştirin. Çok formsuz ama haklısınız.

Muazzam bir futbolcu öbürlerinden ayrı seviyede olduğu belli,Şu Beşiktaşta koy Babelin yerine 5 olurdu,Feghoulinin hazır olmayan hali bile Quaresmayı falan donunda sallar.Şu maçta pozisyona falan girme girişimimiz olduysa bu adamın kalitesiyle oldu.

Son düzenleme:
Feghouliyi valenciadayken bile izliyordum daha önce defalarca yazdım. Bu adam solda oynamaz aga hala suyu çıktı diyorsun adam toplam 4 maç ilk 11 oynadı. Gidin belhandayı ndiayeyi eleştirin, en başta tudoru eleştirin. Çok formsuz ama haklısınız.

İstediğim adamı eleştiririm, hayırdır ? Beşiktaş eze eze maç kazanıyor, Başakşehir 5 tane atıyor. Gidip de yok Fernando'yu eleştirme, yok Mariano'yu laf yok, Feghouli üzülmesin, Muslera'nın suçu yok. Bu adamlar milyon euroları cukkalarken iyi, çok güzel sıkıntı yok. Gideyim de Lato'yu eleştireyim bari nasılsa Karabükspor'dan geldi. :)

takim futbol oynadida feghouli tartisiliyor.
en büyük sorun tudorun futbol oynatamamasi.

İstediğim adamı eleştiririm, hayırdır ? Beşiktaş eze eze maç kazanıyor, Başakşehir 5 tane atıyor. Gidip de yok Fernando'yu eleştirme, yok Mariano'yu laf yok, Feghouli üzülmesin, Muslera'nın suçu yok. Bu adamlar milyon euroları cukkalarken iyi, çok güzel sıkıntı yok. Gideyim de Lato'yu eleştireyim bari nasılsa Karabükspor'dan geldi. :)

Ne hayırdır lan? Senin gibi zeka geriliği olan adamlar olduğu sürece bu takımın burnu boktan çıkmaz. Git kimi eleştiriyorsan eleştir, ben beğeniyorum ben eleştirmiyorum. Yırtık dondan çıkar gibi çıkıp alıntı yapma.

takımın en iyisiydi.takıma yapılacak takviyeler ve gelecek iyi bir t.direktörle dahada iyi olacaktır.

Ben başka bir maçı mı izledim? Adam maç içinde girdiğimiz bir avuç pozisyonun tamamını yaratan oyuncu. Siz gidin jimnastik falan izleyin yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouliyi eleştirin eyvallah, daha potansiyelinin tamamını yansıtmadı buna da eyvallah ama sesiniz esas sorunlar için de çıkı versin be kardeşim.

Sahada rakibi tek tehdit eden kişi kendisi idi. Bugün sahada Feghouli olmasa toplam on dakika oynadığımız iyi dene bilecek oyunu bile oynayamazdık.

önde en iyi adamimizdi. Cok daha iyi olur.

arkadaşta tudor şakşakçısı belli, bırak eleştirsin. futbol uleması

He Tudor şakşakçısıyım. Malım çünkü, mazoşistim, gerizekalıydım. Bayılıyorum Başakşehir ve Beşiktaş'tan 5 gol yemeye. Allah hiçbir zaman beni milyon euro para kazanıp da hakkını veremeyen, üç kuruşluk top oynayan insanları savunacak pozisyona düşürmesin. Bugün çalıştığın şirket, kötü bir performans sergilediği zaman sırtını mı sıvazlıyor senin ? :)

He Tudor şakşakçısıyım. Malım çünkü, mazoşistim, gerizekalıydım. Bayılıyorum Başakşehir ve Beşiktaş'tan 5 gol yemeye. Allah hiçbir zaman beni milyon euro para kazanıp da hakkını veremeyen, üç kuruşluk top oynayan insanları savunacak pozisyona düşürmesin. Bugün çalıştığın şirket, kötü bir performans sergilediği zaman sırtını mı sıvazlıyor senin ? :)

evet sıvazlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt