#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icindeki gercek müslüman gücü ortaya cikinca ligin icinden gececektir

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

İşe yaramaz herseyden önce o koca poposunu nasıl küçültür ona meşgul olsun bu haliyle bizde oynayacak futbolcu değil tek iyi yanı geçmişi

Şu performansına rağmen kariyerindeki skor katkısı rekorunu kıracak bu sezon, az kaldı.

Oyun içinde kopuşlar yaşıyor bundaki temel neden maç eksiği ve sabit bir bölgede oynamıyor olması.

Oynadığı her maçta da skor katkısı var adamın ama temposu artmalı o kesin.

Dunku futbolu begendik degil mi ? Ozellikle ilk yariyi

peki kimler yoktu

maicon
belhanda
gomis
fernando

ve simdi de fegouli tartisiliyor iyiydi kotuydu diye

bu 5 linin mali portresini toplasak , bonservis ve gelecek senelere de sarkan ucretleri , sanirim klubun toplam borcunun 5 te 1 idir

yorumlari buna gore yaparsak transferler icin soylenecek tek sey , "iyi ama asiri asiri asiri maliyetli"

Burada anlaşılmayan nokta şu sanırım; kimse Feghouili kötü oyuncu demiyor aksine, çok iyi bir oyuncu olduğunu ve bundan çok daha fazlasını yapabileceğini bildiği için yetersiz buluyor. Yoksa şu yaptıklarını dahi isimsiz bir oyuncu olarak gelip yapsa hemen hemen kral ilan edilebilecek seviyede ancak ve ancak altını çiziyorum tekrar Feghouili bundan çok daha fazlasını yapabilir ve yapmalı da. Mesela Belhanda'dan böyle bir beklentim yok adamın maxı bundan 1 tık seviye iyi olabilir belki ama Feghouili asla öyle değil onu kazanmalı ve oynamaya ikna etmeliyiz bir şekilde, şu an çok kasmadan oynayan hali bu ve bunu kanıksamasına izin vermemeliyiz, istediğinde tek başına şampiyon yapabilecek nitelikte bir oyuncu ama şu görüntüsü ondan uzak bence. 2. yarı dakika hatırlamıyorum, takım atağa çıkıyor, Feghouili orta sahanın sol köşesinde sabit bekliyor, önünde hareketlenebileceği alan var veya olduğu yere topu isteyebilecek durumda ama sabit, hareketsiz orada durdu ve biz atağa onsuz çıkıp, devam ettik, bu kabul edilemez. Hadi defansa katkını geçtik hücumda bari her şeyini ver.

Özellikle Hasan Şaş sever böyle yetenekli ama kafası kırık adamları. Her yerden kovulan Engin'den bile neler çıkartmıştı bu ekip. Feghouli tam performansına ulaştığında bu ligin içinden geçecek.

Lig bitecek biz feghouliden ligin içinden geçmesini bekliyoruz hala

herkese müslümanlarin gücünü göster

Sen hep müslim fusballcı. Müslim fusballcıların gücünü göster falan yazdığında bu adam kötü oynadı. Sal şu müslim fusballcıları.

benim dini inancimi kimse sorgulayamaz burada
ben inandiklarimi yaziyorum sadece
adam oynayamiyorsa ben ne yapayim abi

Burada anlaşılmayan nokta şu sanırım; kimse Feghouili kötü oyuncu demiyor aksine, çok iyi bir oyuncu olduğunu ve bundan çok daha fazlasını yapabileceğini bildiği için yetersiz buluyor. Yoksa şu yaptıklarını dahi isimsiz bir oyuncu olarak gelip yapsa hemen hemen kral ilan edilebilecek seviyede ancak ve ancak altını çiziyorum tekrar Feghouili bundan çok daha fazlasını yapabilir ve yapmalı da. Mesela Belhanda'dan böyle bir beklentim yok adamın maxı bundan 1 tık seviye iyi olabilir belki ama Feghouili asla öyle değil onu kazanmalı ve oynamaya ikna etmeliyiz bir şekilde, şu an çok kasmadan oynayan hali bu ve bunu kanıksamasına izin vermemeliyiz, istediğinde tek başına şampiyon yapabilecek nitelikte bir oyuncu ama şu görüntüsü ondan uzak bence. 2. yarı dakika hatırlamıyorum, takım atağa çıkıyor, Feghouili orta sahanın sol köşesinde sabit bekliyor, önünde hareketlenebileceği alan var veya olduğu yere topu isteyebilecek durumda ama sabit, hareketsiz orada durdu ve biz atağa onsuz çıkıp, devam ettik, bu kabul edilemez. Hadi defansa katkını geçtik hücumda bari her şeyini ver.

tamda Sneijderden soz eden bir post

hala %100üyle oynamıyor. biraz kilo vermesi lazım. daha iyi olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt