- 15 Eylül 2009
- 65.213
- 11.671
- 2.993
icindeki gercek müslüman gücü ortaya cikinca ligin icinden gececektir
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese müslümanlarin gücünü göster
Sen hep müslim fusballcı. Müslim fusballcıların gücünü göster falan yazdığında bu adam kötü oynadı. Sal şu müslim fusballcıları.
benim dini inancimi kimse sorgulayamaz burada
ben inandiklarimi yaziyorum sadece
adam oynayamiyorsa ben ne yapayim abi
Burada anlaşılmayan nokta şu sanırım; kimse Feghouili kötü oyuncu demiyor aksine, çok iyi bir oyuncu olduğunu ve bundan çok daha fazlasını yapabileceğini bildiği için yetersiz buluyor. Yoksa şu yaptıklarını dahi isimsiz bir oyuncu olarak gelip yapsa hemen hemen kral ilan edilebilecek seviyede ancak ve ancak altını çiziyorum tekrar Feghouili bundan çok daha fazlasını yapabilir ve yapmalı da. Mesela Belhanda'dan böyle bir beklentim yok adamın maxı bundan 1 tık seviye iyi olabilir belki ama Feghouili asla öyle değil onu kazanmalı ve oynamaya ikna etmeliyiz bir şekilde, şu an çok kasmadan oynayan hali bu ve bunu kanıksamasına izin vermemeliyiz, istediğinde tek başına şampiyon yapabilecek nitelikte bir oyuncu ama şu görüntüsü ondan uzak bence. 2. yarı dakika hatırlamıyorum, takım atağa çıkıyor, Feghouili orta sahanın sol köşesinde sabit bekliyor, önünde hareketlenebileceği alan var veya olduğu yere topu isteyebilecek durumda ama sabit, hareketsiz orada durdu ve biz atağa onsuz çıkıp, devam ettik, bu kabul edilemez. Hadi defansa katkını geçtik hücumda bari her şeyini ver.
Katılmadığımı ifade etmeliyim, Sneijder en azından topu isteyip araya salmayı denerdi.tamda Sneijderden soz eden bir post