#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kankası Belhanda olduğu için umursamaz olabiliyor.

Öncelikle sabit bir bölgede oynatılması lazım sonrasında da özel tempo idmanları yaptırılması lazım.

İlk maçlarında tempoluydu son dönemde başka bir mevzu var, Karabük maçında neler neler yaptı her yere koştu, Göztepe maçı da kısmen öyleydi.

Bir sola bir ortaya bir ileriye bir sağa koyula koyula şirazesi kaydı belki ama mevzu tempo değil.

solda oynatalım

garry sağda daha etkili boşuna onun verimini de düşürmesin , hem belki içeri çekip şut falan atar ne bileyim

Daha iyisini yapabileceğini herkes biliyor...Sahaya çık ve şu takımın liderliğini al...

Sneijder 'de olduğu gibi yazın tam bir hazırlık dönemi geçirirse seneye damga vuracağını düşünüyorum. Geç geldi sakattı + 3 maç ceza aldı derken bir sürü maç kaçırdı üstelik şu ölü haliyle bile 6 gol 5 asisti var

Feghouli kendisine gelirse takımın en önemli hücum oyuncusu olur şüphesiz ki bu ligin en kaliteli kanat oyuncusu kendisidir ...

Feghoulide gözüme çarpan biraz yumusak olmasi. Yedigi ilk tekmede sinirlenip disiplinden kopuyor topa girmiyor.

Keitayi delik desik ederlerdi adamin gki çikmazdi

Valencia daki Fegouli ile burdaki Fegouli arasında daglar kadar fark var..
Herseyden once kilo fazlalığı var..
Hız, ceviklik ve özgüvenini kaybetmiş.
Attığı 3-4 gol ve asist gozunuzu boyamasın.
Bu haliyle Fiyat/Performans olarak bakınca çok yetersiz.
Ya kendine gelir yada Katar, Cin liglerinde oynar..

Bu adam Valencia'dayken daha hareketli ve tempoluydu. West Ham'da pek izlemedim, zaten fazla da oynamıyordu ama bir anda başka bir oyuncuya evrildi sanki bize gelince. Kötü demiyorum, bence çok kaliteli halen ve her an oyunun kaderini değiştirecek işler yapabilir ama ben daha iyi şeyler bekliyorum.

en az 10 gol 10 asistle bitirir ama pozisyonundan cok bagimsiz oynuyor, terim ve tudor mu öyle oynatiyor bilmiyorum ama biraz daha sabit oynamali

hareketli orta sahamiz olmadigi icin ses etmiyor kimse pek ama sag taraftan rakip etkili geliyor, feghouli yok.

3 haftadir oyundan aliniyor

Iyide kötü de olsa oynamalı sürekli çünkü birşey yapabilme kapasitesi olan birkaç adam dan biri
Seneye iyi bir kamp dönemi bird e iyi bir diyetisyenle eski kıvama gelir

abv juve

çok iyisin be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt