Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sneijder 'de olduğu gibi yazın tam bir hazırlık dönemi geçirirse seneye damga vuracağını düşünüyorum. Geç geldi sakattı + 3 maç ceza aldı derken bir sürü maç kaçırdı üstelik şu ölü haliyle bile 6 gol 5 asisti var
Feghouli kendisine gelirse takımın en önemli hücum oyuncusu olur şüphesiz ki bu ligin en kaliteli kanat oyuncusu kendisidir ...
Valencia daki Fegouli ile burdaki Fegouli arasında daglar kadar fark var..
Herseyden once kilo fazlalığı var..
Hız, ceviklik ve özgüvenini kaybetmiş.
Attığı 3-4 gol ve asist gozunuzu boyamasın.
Bu haliyle Fiyat/Performans olarak bakınca çok yetersiz.
Ya kendine gelir yada Katar, Cin liglerinde oynar..
Bu adam Valencia'dayken daha hareketli ve tempoluydu. West Ham'da pek izlemedim, zaten fazla da oynamıyordu ama bir anda başka bir oyuncuya evrildi sanki bize gelince. Kötü demiyorum, bence çok kaliteli halen ve her an oyunun kaderini değiştirecek işler yapabilir ama ben daha iyi şeyler bekliyorum.
Iyide kötü de olsa oynamalı sürekli çünkü birşey yapabilme kapasitesi olan birkaç adam dan biri
Seneye iyi bir kamp dönemi bird e iyi bir diyetisyenle eski kıvama gelir
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.