#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

İlk yarı yine pas alamadı. Neden böyle oluyor anlamıyorum.

Takımdaki kimse Elano'nun mantalitesine ayak uyduramıyor.Basit oynamayı bilmiyor,tek pas nedir bilmiyor tüm sorun bu.Topal'ı Mustafa'yı anlarım ama Arda bunu yapabilecek yetenekte bir futbolcu.Maç özetini izlerken dikkatimi çekti Arda birkaç poziyonda tekte oynayıp takımı pozisyona sokmuş.Hep bu şekilde oynasa çok yararlı olacak.Top ayağındayken Elano'yu görememesi veya görmek istememesi tamamen maçı ben kazandırayım diye düşünmesindendir.Yahu koskoca İbrahimovic bile sıkışınca zorda kalınca Xavi'yi arıyor hemen.E artık bir zahmet Arda da öğreniversin bu şekilde oynamayı.

Takımdaki kimse Elano'nun mantalitesine ayak uyduramıyor.Basit oynamayı bilmiyor,tek pas nedir bilmiyor tüm sorun bu.Topal'ı Mustafa'yı anlarım ama Arda bunu yapabilecek yetenekte bir futbolcu.Maç özetini izlerken dikkatimi çekti Arda birkaç poziyonda tekte oynayıp takımı pozisyona sokmuş.Hep bu şekilde oynasa çok yararlı olacak.Top ayağındayken Elano'yu görememesi veya görmek istememesi tamamen maçı ben kazandırayım diye düşünmesindendir.Yahu koskoca İbrahimovic bile sıkışınca zorda kalınca Xavi'yi arıyor hemen.E artık bir zahmet Arda da öğreniversin bu şekilde oynamayı.

Bende böyle düşünüyorum ama yazmak istememiştim :) O yüzden ortasahaya transfer lazım diyorum hep. Baros un gelişi ile Kewell ın sola kayması sonucu Arda - Elano yan yana oynayacak - Ya da biri yedek kalacak - Arda bu oyununu sürdürürse Elano potansiyelini kesinlikle gösteremez ki Elano sistemin en önemli oyuncusu bence. Ben düşünüp şöyle olur, böyle olur diye çıkamıyorum işin içinden :) Ortasahaya transfer olursa kimler oynayacak, Transfer olmazsa Arda - Elano yanyana nasıl oynayacak? Tam bir açmaz bence ...

screenshotfo.jpg

screenshot2yx.jpg

Klάs adam.

:tiphat:

Keitaya bakin yaa. O kadar hizli'ki Resim bile ona yetisemiyor:D hiz cizgileri olusuyor:D

Ardanin Elano'yu gørmesi, Keita'nin kosusu, Elano'nun Keita'yi gørmesi, Kewell'in oraya kosusu, ven son olarak keita'nin Kewell'a pasi Muhtesemdi. Keske her zaman bøyle basit ama zekice top oynasak.

Eğer bu adamların gerisine, Xabi, Pique gibi oyun zekası yüksek oyuncular koyabilirsek işte o zaman esas kapasiteleri ortaya çıkar yıldız oyuncularımızın. Şu an Anadol'a Ferrari motoru takmış gibiyiz. Malesef daha yüksek performansı takımın iskeleti kaldırmıyor.

Eğer bu adamların gerisine, Xabi, Pique gibi oyun zekası yüksek oyuncular koyabilirsek işte o zaman esas kapasiteleri ortaya çıkar yıldız oyuncularımızın. Şu an Anadol'a Ferrari motoru takmış gibiyiz. Malesef daha yüksek performansı takımın iskeleti kaldırmıyor.

Aynen +1905.

Söylemeden edemeyeceğim. Şu an hiç sakatımız ve cezalımız olmasa;

Elano - Kewell - Keita - Baros

Dörtlüsünü tercih ederim. Arda'yı çok severim ama bilmiyorum Arda gün geçtikçe geriye gidiyor. Biraz dinlendirilmesi lazım. Ayrıca Elano'ya bakıyosun. Aldı mı direk ileriye pas. Tek pas. Keita'ya bakıyosun aldımı ya orta, ya da yardıra yardıra çizgiye inip hızlıca orta açıyor.

Kewell'a bakıyorsun. Ya sol ayağıyla çok iyi orta kesiyor ya da uzaktan füze gibi şutlar çekiyor.

Ama Arda topu ayağına aldı mı, şöyle bir sayın hiç bir şey yapmadan 5 saniye ayağında tutuyor topu. Topu aldımı hemen driblinge başlamıyor, veya pas atmıyor. Zaten yavaş...

Yalnız Elano bu maçta çok iyi top sakladı benim maçta dikkatimi çeken şey ayağındaki topu kaybetmemesi ve hemen hemen hepsini olumlu kullanması oldu.

goremeyenler olmustu ilk maclarda

anladiniz mi Elano suz olmayacagini?

devre arasinda veya sezon sonunda mutlaka Elano gibi dusunebilen biri alinmali

HAMIT en guzel olur

gelecek sezon Elano nun yoklugunda bizi tasiyabilecek adam yok

Söylemeden edemeyeceğim. Şu an hiç sakatımız ve cezalımız olmasa;

Elano - Kewell - Keita - Baros

Dörtlüsünü tercih ederim. Arda'yı çok severim ama bilmiyorum Arda gün geçtikçe geriye gidiyor. Biraz dinlendirilmesi lazım. Ayrıca Elano'ya bakıyosun. Aldı mı direk ileriye pas. Tek pas. Keita'ya bakıyosun aldımı ya orta, ya da yardıra yardıra çizgiye inip hızlıca orta açıyor.

Kewell'a bakıyorsun. Ya sol ayağıyla çok iyi orta kesiyor ya da uzaktan füze gibi şutlar çekiyor.

Ama Arda topu ayağına aldı mı, şöyle bir sayın hiç bir şey yapmadan 5 saniye ayağında tutuyor topu. Topu aldımı hemen driblinge başlamıyor, veya pas atmıyor. Zaten yavaş...

Arda'da Hasan Şaş'a bağlayıp illa bir adam geçme derdine düştü. Hasan'ı hatırlasanıza topu alıyor illa bir adam geçicek. Arda umarım bu huyundan vazgeçer.

Elano bize lazim.

Seneye Sampiyonlar ligi oynayacagimizi dusunelim, ona gøre transfer yapalim bence.

Insallah Elano'ya ayak uydurabilen 2 oyuncu daha alinir defans'a + orta sahaya o zaman bu takim tutulamaz.

acaba m.cityde ikitane elano mu vardi da biz yanlisini transfer ettik ..

ah bi tam olarak alisabilse .. bu Lige verilen ara umarim ARTIK alismasini tamamen saglar.

Artık oynamadığı maçlarda yokluğu hissediliyor.

Elano acaip bi futbolcu cok daha iyi olucak buna inanıyorum..

bence kewell keita baroş elano arda bizi costurur.

Topal

Elano - Emana

Gibi bi orta üçlümüz olsa çok daha iyi toparlardı ortasahayı.Elano'nun pasları mükemmel uyum sürecini de atlatıyo yavaş yavaş.Arsenal özellikle Liverpool gibi takımlarda oynayabilcek bir oyuncu.Seviyoruz kendisini.

Brezilya'nın efsane oyuncusu Zito lakaplı José Ely de Miranda sambafoot.com'un düzenlediği Avrupa'da forma giyen en iyi Brezilyalı anketinde oylarından birini Elano için kullandı.İsterseniz sizde katılabilirsiniz bu ankete.

Votes:

1. Kaka: "He plays very easily and very well. He plays football with art "

2. Robinho: "Hasn't played much this year but I'm a huge fan. Football is his art, wonderful, beautiful to see "

3. Elano: "And a strong player, both playing in attack and in midfield, so exceptional. In my football team he would play "

Makaleyi okumak için;

Zito: « Our young players dream of Europe » - sambafoot.com, Football + Brazil

Oy vermek için

Who will succeed Kaká? - sambafoot.com, Football + Brazil

Brezilya'nın efsane oyuncusu Zito lakaplı José Ely de Miranda sambafoot.com'un düzenlediği Avrupa'da forma giyen en iyi Brezilyalı anketinde oylarından birini Elano için kullandı.İsterseniz sizde katılabilirsiniz bu ankete.

Makaleyi okumak için;

Zito: « Our young players dream of Europe » - sambafoot.com, Football + Brazil

Oy vermek için

Who will succeed Kaká? - sambafoot.com, Football + Brazil

Kaka'yı seçmedim, bana niye Kaka'yı seçmedin diye soruyor : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt