#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Sarp hocanın sözünü dinlemiyor bence.

Rjkaard sen geriye git Elano öne gitsin dedi bence.

Sarp'a bi baktım kaleciye pres yapıyor :D

Sarp daha serbest bu gün gelir gelmez kale azında biti verdi halbuki oyuna alınış amacı farklıydı.

Mustafa'nın ofansta Elano'nun defansta olduğunu görünce gıcık oluyorum.Mustafa'nın gol atma aşkı nedir böyle.Bir de atabilse bir şey demeyeceğim

Sarpın son oynadığı maçlarda ne yapmaya çalıştığını anlamadım maç içinde. Bir tane top çalamıyor. Bırak çalmayı kaymıyor bile artık toplara.

Son dakika ileri çıktıda ne oldu 3.golü bulamadık. Kaçırdığı çok net bir pozisyon var. Elano gibi bir oyuncunun o pozisyonda golü bulması lazım ama Elano kalenin yerini unutmuş.

Valla maçın tamamını canlı seyrettim. Benim bile gözüm alıyor onun şu maçta oynadığı kadar oynamayı.

Bu arada Arda bariz bir şekilde pas vermiyor buna. Sanırım nasıl olsa kaptıracak diye.

Mustafa'nın ofansta Elano'nun defansta olduğunu görünce gıcık oluyorum.Mustafa'nın gol atma aşkı nedir böyle.Bir de atabilse bir şey demeyeceğim

bu tamamen sorumluluk almayla ilgili bence

sizin analizlerinizle alakasi yok

istekli olan fizik gucu olan adamla olmayan arasindaki fark

bu tamamen sorumluluk almayla ilgili bence

sizin analizlerinizle alakasi yok

istekli olan fizik gucu olan adamla olmayan arasindaki fark

Ofansa yönelik bir adamın defansta sorumluluk alması ne değiştirecek ?

Ayrıca Onur aynen tartışmaya girmeyelim herşey belli zaten sahada dizilişlerde felan filan. Sonra konu uzamasın boş yere.

Bence kilitlensin bu konu.800 sayfa olmuş,bir 800 sayfa daha aynı konu uzar gider.

Bence kilitlensin bu konu.800 sayfa olmuş,bir 800 sayfa daha aynı konu uzar gider.

Orta sahanın en ofansif adamı olursa son maçlarda 800 sayfa uzar ama inşallah güzel performansı konuşulur, geride oynarsa gene kaleden 50-60 metre uzak gene konu uzar ama neden sorumluluk almadı, top çalmadı felan diye konuşulur.

Bakalım böyle çok tartışma olmazsa kilitlenmez konu zaten.

Orta sahanın en ofansif adamı olursa son maçlarda 800 sayfa uzar ama inşallah güzel performansı konuşulur, geride oynarsa gene kaleden 50-60 metre uzak gene konu uzar ama neden sorumluluk almadı, top çalmadı felan diye konuşulur.

Bakalım böyle çok tartışma olmazsa kilitlenmez konu zaten.

Top çalmasını falan geçtim bugün paslarıda kötüydü. Şutlarını zaten söylemiyorum Elano kalenin yerini unutmuş resmen. Halbuki bu adamın en büyük iki özelliği pasları ve şutları.

Top çalmasını falan geçtim bugün paslarıda kötüydü. Şutlarını zaten söylemiyorum Elano kalenin yerini unutmuş resmen. Halbuki bu adamın en büyük iki özelliği pasları ve şutları.

Şutlarını görmek istiyorum artık adamın.Takımdaki oyuncular arasındaki ayağı en düzgün adam ama şut atmıyor fazla.Sene başında Kayserispor'a attığı golle avutuyorum kendimi.

Biliyoruz canım bugün ilk yarı felan kötüydü baya bunu ben de söylüyorum zaten. Ama daha çok etkili ve oyunda olması için biraz daha ofansa yakın oynamalı diyorum. Geride top kaybı yapmasa, uzun top atsa dahi başka türlü eleştiriliyor. İleriye biraz daha yakın olduğunda ise zaten pozisyon felan oluşturuyor oyun içinde de etkili oluyor eleştirilmiyor övülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt