#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Rakip topu alınca topun arkasına geçiyor, top çalmaya çalışıyor, mücadele ediyor, alan savunması yapıyor. Yani oyunun sadece tek yönünü düşünmüyor. Zaten bu yüzden Elano alındı, bu yüzden Rijkaard Elano'yu istedi. Ama geride istediği adamı bulamayınca Elano'yu ileride değil hep geride kullandı...

Bunları yaparken azda olsa hücüma destek olabiliyor mu?Kaldiki bunlarıda pek başarılı yapmıyor.

Sakın taktik diziliş felan deme.Neill bile daha fazlasını yapıyor.Kaldıki elano son 2 maçtır sadece önceki mevkisine göre biraz daha geride oynuyor .Ancak Ardanın olmadığı zamanlar o dediğim mevkide oynuyordu.M.sarp mc bölgesinde m.topal dm.

Elano defans ofans görevini birlikte yapabilecek tempoda kondisyonda bir oyuncu değil.

Gerçekten kötü bir oyuncu elano ismi felan boşverin.Guiza ispanya milli takımında oynamış, kleberson hala brezilya milli takımında oynuyor,ricardinho felan.

Sahada formalar değil vücütlar oynuyor.Öyle olsa portekiz kaptanı meiranın 36 yaşındaki emre aşıktan daha kötü oynamasını açıklayamazsın

Verecek doğru dürüst cevap kalamayınca böyle alayıcı mesajlar atmakla bir iş yaptığınızı zannediyorsanız cevap vereyim:

HAYIR. Hiç bir iş yapmıyorsunuz.

Eski yazilarimi oku kim kime cevap verememis gor. Sizi oyuncu fanatikleri sizi. Galatasaray menfaatlerini unuttunuz.

Elano hücumada defansada yardım ediyor fakat bunu mükemmel bir şekilde yapamıyor.Bize göre sorun burada.

Ha yaptığı maçlarda var ama 1-2 tane.

Yapabiliyor olduğunu gördükten sonra yapamıyor olması işi çorbaya dönüştürüyor.

Takımdaki hiç bir oyuncu bir kaç maç dışında mükemmel oynamadı zaten.Eleştirilerin Elanoda yoğunlaşmasının nedeni ise mevkisindeki diğer oyunculara göre daha çok beklenti içine girilmesidir.

Eski yazilarimi oku kim kime cevap verememis gor. Sizi oyuncu fanatikleri sizi. Galatasaray menfaatlerini unuttunuz.

Galatasaray menfaatini unutmadık, futbolcumuzun hakkını savunmaya çalıştık. Allah büyüktür diyorum seneye eğer gönderilmez ise bu lafları bir bir yedireceğim size Allah'ın izniyle. Bu yaptıklarınız normal şeyler değil...

Herneyse bu konuyu da ele aldınız. Size konunuz da iyi eğlenceler. Canınız sıkılınca gelin 2-3 bu adama sallayın sıkıntınız geçer. Ne de olsa Elano Galatasaray'ımızın futbolcusu değil, insan zaten değil. Değil mi ?

Bunları yaparken azda olsa hücüma destek olabiliyor mu?Kaldiki bunlarıda pek başarılı yapmıyor.

Sakın taktik diziliş felan deme.Neill bile daha fazlasını yapıyor.Kaldıki elano son 2 maçtır sadece önceki mevkisine göre biraz daha geride oynuyor .Ancak Ardanın olmadığı zamanlar o dediğim mevkide oynuyordu.M.sarp mc bölgesinde m.topal dm.

Elano defans ofans görevini birlikte yapabilecek tempoda kondisyonda bir oyuncu değil.

Gerçekten kötü bir oyuncu elano ismi felan boşverin.Guiza ispanya milli takımında oynamış, kleberson hala brezilya milli takımında oynuyor,ricardinho felan.

Sahada formalar değil vücütlar oynuyor.Öyle olsa portekiz kaptanı meiranın 36 yaşındaki emre aşıktan daha kötü oynamasını açıklayamazsın

hocam bence yanlis dusunuyosun tabi bu senin fikrim saygim sonsuz ama elano o kadar kotu topcu degil bazi eksikleri sorunlar var ama bunlara zaman gerekli ayrica kondisyon sorununda haklisin hatta bu bizim takimda bir sorun yani ingiltere ispanya gibi haftada 2 3 mac yapmalarini istemiyoruz ama haftada yaptiklari bir mactada kondisyon diye sorunlari olmamasi lazim elano oyunu cift yonlu oynayabilen bir oyuncu anladigim kadari ile mevkisi tam orta saha ayrica forvet arkasi kanatlar ve ikili liberoda oynayabiliyo kesinlike karsilastirmiyorum ama emre euroglu ile ayni mevkileri ve ayni oyun anlayisini tasiyolar soyleki euroglu ikili liberoda ama ofansa yonelik arkadan oyun kuran defans yapan pas dagitan oyunu acan ayni sekilde alex ise golluk paslari atan hucumcu defans yapmayan ama euroglu ile selcuk aciklarini kapatiyo bizde ise son kac macta

elano topal ikili libero arda onlerinde topal ayni sekilde defans yonelik elano ofansa yonelik ayni seyler elano icin gecerli ama kabul edelim euroglunda olan hirs agresiflik elanoda yok bide kondisyon sorunu olunca elano fazla ileri cikmayip ama uzun paslari ile oyunu yonlendiren defans yapip alan savunmasi ile mehmet yardimci oluyor ama tabikide bunlar yetmiyo elanonun kondisyonunu asmasi lazim soyleki rijkaard "Elano çok önemli ve kaliteli bir futbolcu. Kimse unutmasın, Elano'nun Manchester City'de 90 dakika sahada kaldığı maç sayısı fazla değildi. Elano'nun biraz daha tempo kazanması lazım. Çok iyi çalışıyor. Ben çok memnunum." diyor yani gelecekde elanonun cok iyi olacagina eminim ama tabi bu yine benim gorusum isteyen katilir istemeyen katilmaz.

Galatasaray menfaatini unutmadık, futbolcumuzun hakkını savunmaya çalıştık. Allah büyüktür diyorum seneye eğer gönderilmez ise bu lafları bir bir yedireceğim size Allah'ın izniyle. Bu yaptıklarınız normal şeyler değil...

Herneyse bu konuyu da ele aldınız. Size konunuz da iyi eğlenceler. Canınız sıkılınca gelin 2-3 bu adama sallayın sıkıntınız geçer. Ne de olsa Elano Galatasaray'ımızın futbolcusu değil, insan zaten değil. Değil mi ?

1 - 7 milyon € bonservis ödenmiş ve yıllık 3 milyon € ödenmekte olan bir adamın katkısızlığının eleştirilmesi oldukça olağan.

2 - Elano'nun yollanmayacağını ve yanına 2 tane iyi adam geleceğini varsayalım. Bu şartlarda herkesin performansı artar.

3 - Elano yollanacak.

4 - Türkçe'ye biraz dikkat edelim.

Elano'nun perfonmansı tıpkı Lincoln gibi.Lincoln'de ilk senesinde böyleydi,2. sezonunda çıkış yapmıştı.Yönetim akıllılık edip yollamazsa Elano'yu,çok verim alırız bu adamdan.

1 - 7 milyon € bonservis ödenmiş ve yıllık 3 milyon € ödenmekte olan bir adamın katkısızlığının eleştirilmesi oldukça olağan.

2 - Elano'nun yollanmayacağını ve yanına 2 tane iyi adam geleceğini varsayalım. Bu şartlarda herkesin performansı artar.

3 - Elano yollanacak.

4 - Türkçe'ye biraz dikkat edelim.

Pas atmayı bilmeyen, temposuz ve kötü bir oyuncu (örnek) Xavi ve Yaya Toure'nin yanında iyi mi oynar, yoksa onlara ayak uydurmakta zorlanır mı ? Asıl iyi olan oyuncularla birlikte olmak daha zordur. Halı sahada bile böyledir. Ayrıca Türkçe kullanımına forumda yöneticiler çok aşırıya kaçılmadıkça karışmıyor sana ne benim Türkçe kullanımımdan ? Ve zaten Türkçe kullanımım da birşey görmüyorum ben. Hatalarım varsa affola.

Pas atmayı bilmeyen, temposuz ve kötü bir oyuncu (örnek) Xavi ve Yaya Toure'nin yanında iyi mi oynar, yoksa onlara ayak uydurmakta zorlanır mı ? Asıl iyi olan oyuncularla birlikte olmak daha zordur. Halı sahada bile böyledir. Ayrıca Türkçe kullanımına forumda yöneticiler çok aşırıya kaçılmadıkça karışmıyor sana ne benim Türkçe kullanımımdan ? Ve zaten Türkçe kullanımım da birşey görmüyorum ben. Hatalarım varsa affola.

Yahu bırak Cem uğraşma şu adamla.Biz cevap verdikçe daha da azıtıyor adam.Ekşide futbol trollü diye etiketlenen bir adama cevap yetiştirmeye çalışıyoruz.O adamın değil bizim yaptığımız saçma.Bırakın takılsın kendi kendisine.O bu oyunu biliyor biz bilmiyoruz nasılsa.:asd:

Görende brezilya milli takımında canavar gibi oynuyor sanır.

Aynı bildiği sorumluluk almayan maç içinde gözükmeyen oyuncu işte.

Başkalarının haklı olma ihtimali hiç yok mu ? Bu kadar dalga geçici mesajlar atıyorsun ?

Görende brezilya milli takımında canavar gibi oynuyor sanır.

Aynı bildiği sorumluluk almayan maç içinde gözükmeyen oyuncu işte.

Gelinen son nokta bu olsa gerek. Adamın geçmişte oynadığı süper maçlar bile artık kötü olmuş durumda. İnanılmaz.

Herneyse hep yazmayacağım diyorum ama öyle cevaplar geliyor ki insan kendini zor tutuyor. Allah sabır versin bana.

Başkalarının haklı olma ihtimali hiç yok mu ? Bu kadar dalga geçici mesajlar atıyorsun ?

Başkalarının haklı olma ihtimali var ama bokunu çıkarmaya gerek yok.Senin bir görüşün vardır bunu yazarsın bir defa sonra çıkarsın.Aynı şeyleri 200 defa yazarsan karşındaki de sana 200 defa cevap verir.Topik topiklikten çıktı 2-3 aydır.Onur'la Serhat Elano şöyle Elano böyle diye eleştiri yapıyor,biz cevap veriyoruz.Sonra aynı şeyleri tekrar yazıp yazıp insanları zıvanadan çıkarıyorlar burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt