#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Ne olursa olsun bu saatten sonra bir daha penaltı atmayacak bu kadar.

Su matthäus örnegini veririm her zaman, 90 dünya kupasinda brehme den cok daha üstün oyuncu olmasina ragmen turnuvanin yildizi olmasina ragmen arada penalti kaciran bir oyuncu olarak biliniyor bu yüzden penaltiyi daha garantici brehmeye birakiyor ve almanya o penaltiyle dünya sampiyonu oluyor. Örnegin Burak Yilmaz kullandi portekize karsi penaltiyi de noldu, karierinde her zaman bu penaltı hatirlanacak. Böyle seylerde akilli olmak gerekir, ne olurdu baska biri kullansa penaltiyi? Takimi buraya kadar tasimissin bi penaltiyla herseyi yok edecen, bu yükü tek basina tasimana gerek yok.

Oliveira varken oliveira kullanmali

Kerem de bi kupada sacma kacirmisti diye hatirliyorum
20 yil önce kupada ilk kullandigi penaltiydi o. Ama bencede kerem kullanmasin, taraftarin bir kismi keremi istemiyordu bu durumdan yeni yeni kurtulurken kendini bos yere baski altina almis olur. Evet oliveira kullanmali penaltilari.

Icardi: "3 erkek gezmelerde"

1682351748346.webp

Girdikten sonra maça hazır gibi değildi. Penaltıyı atması lazımdı tabi, öyle penaltı olmaz. Ama buraya kadar gelme sebebimiz de zaten Icardi. Takım dün boş boş hatalar yaptı. Yoksa zaten 3 tane de gol atabildik her halükarda.

Fantazin olmasa su an bayrakları cikarmistik

Bjk macini alacaksin borcun var bize

Büyük bir santrafor ama penaltılarını beğenmiyorum. Takıma bir frikik ve penaltı ustası kazandırmak gerekiyor icabında.

Ozverili oynadigina suphe yok.Bu penaltidan sonra Besiktas macini iple cekiyordur.

Normalde bize çok katkısı olmuş adamları tek maçla kötülemem de panenka ne be kardeşim.

Yakıştıramadım kendisine. Son düzlükte olmaması gerekirdi. Gerekirse abanacaksın kaleci çıkaracak ama böyle de vurulmaz topa...

Ayrıca panenkayı gerçekten yapabilse ortaya havadan atsa yine goldü ...

Penaltıcı değil adam. Atar ama güven vermiyor attıkları dahi

çok laubali, burayı ciddiye almıyor gibi diğer eski takımlarında daha hırslı görüntü veriyordu

Penaltı haricinde takmama-kasmama olayı olmadı.
Bence de penaltı atmamalı, o ayrı konu. Bana kalsa Mertens'e ya da Kerem'e dönüşümlü attırırım, yerden köşeye plaseyi en temiz atabilecek adamlar onlar şut tekniği itibariyle.

Geri
Üst Alt