Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.841
- 20.818
- 1.848
Ne olursa olsun bu saatten sonra bir daha penaltı atmayacak bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence zaten hepsini kullanmak istemiyor hele sakatken. Örnegin giresun macinda keremde istersen sen kullan diye bi hareketi var, o macta da sakatliktan yeni cikip ve penaltiyi kacirmisti.Ne olursa olsun bu saatten sonra bir daha penaltı atmayacak bu kadar.
Oliveira varken oliveira kullanmaliKerem kullanmalı penaltıları bu kadar basit.
20 yil önce kupada ilk kullandigi penaltiydi o. Ama bencede kerem kullanmasin, taraftarin bir kismi keremi istemiyordu bu durumdan yeni yeni kurtulurken kendini bos yere baski altina almis olur. Evet oliveira kullanmali penaltilari.Oliveira varken oliveira kullanmali
Kerem de bi kupada sacma kacirmisti diye hatirliyorum
Ben atıcam, sen tutucan sen de rakipleri kesicen diye görev dağılımı yaptıktan sonra şampiyonluk yemini edip 2 saat boyunca boğaza doğru intikam yemini ettikleri söyleniyor.
Normalde bize çok katkısı olmuş adamları tek maçla kötülemem de panenka ne be kardeşim.
Yakıştıramadım kendisine. Son düzlükte olmaması gerekirdi. Gerekirse abanacaksın kaleci çıkaracak ama böyle de vurulmaz topa...
Ayrıca panenkayı gerçekten yapabilse ortaya havadan atsa yine goldü ...