- 26 Kasım 2012
- 185.475
- 257.881
- 5.998
sparta praha diye bi takımdan bi sürü gol yiyip 15 sene önceki maça gönderme yapmayalım moura kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.Kendisini artık eleştirmeyeceğim, durumuna üzülüyorum çünkü.
Ancak sakatlık ve hastalık gibi etkenleri bir kenara bırakırsak ki biliyorum bırakılacak gibi değiller, arada tatil yapması, idmanları kaçırması vs hoş hareketler değildi. Biz PSG değiliz yüksek maaşlar ödeyip bunu kompanze edemeyiz. Yüksek maaşı alan oyuncuların vasatın üstünde verim vermesi şart.
Kendisi ekimden beri minimum faydayla oynadı, bundan sonra da fiziği zirveye gitmeyeceği için çok ilerleme beklemiyorum.
Sezonu umarım bir şekilde şampiyon kapatırken kendisinden de olabildiğince verim alırız.
sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı
adam admın korkuyorlardırreis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.
hocam bırak bu icardi sevdasını
Sen Fenerli oyunculari sevmeyi birakirsin olabilir.hocam bırak bu icardi sevdasını
arda güler gslidirSen Fenerli oyunculari sevmeyi birakirsin olabilir.
Özellikle de oysaZaha ise
Biliyoruz aga genel dedim:dDaha gecen macta akan oyunda gol atti .