#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini artık eleştirmeyeceğim, durumuna üzülüyorum çünkü.

Ancak sakatlık ve hastalık gibi etkenleri bir kenara bırakırsak ki biliyorum bırakılacak gibi değiller, arada tatil yapması, idmanları kaçırması vs hoş hareketler değildi. Biz PSG değiliz yüksek maaşlar ödeyip bunu kompanze edemeyiz. Yüksek maaşı alan oyuncuların vasatın üstünde verim vermesi şart.

Kendisi ekimden beri minimum faydayla oynadı, bundan sonra da fiziği zirveye gitmeyeceği için çok ilerleme beklemiyorum.

Sezonu umarım bir şekilde şampiyon kapatırken kendisinden de olabildiğince verim alırız.
reis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.

sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı

sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı
download.gif

Tam kapasite ile oynayacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum geçen seneki Icardi'nin yarısı bile değil şu anki hali maalesef.

adam fit değil falan da her maç bir kere ceza sahasında düşürüyolar nasılsa penaltı vermiyolar diye

Halil'i yediler senin için bu performans yakışıyor mu kral

Kral üzdün be bu akşamki görüntünle

Özverili olduğuna yardım etmeye çalıştığına kesinlikle inanıyorum ama önümüzdeki sezon lütfen böyle olmasın ya. Seni çok seviyoruz diye bu kadar üzülüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt