#9 Mauro Icardi

Şarkı klip uyumu =

tenor.gif

Sözleşmeyi alırsa duzelebilecegine inanan var mi. Yine salacak. Kumara girmesin yönetim. Bu adama güvenilmez.
yav bu adamın kalmasını isteyen düzelecegine inanmıyor ki populizm kasmak icin kalsın diyor

yoksa kendi de biliyor gram katkısı olmayacak bize hatta osimhen yoklugunda oynarsa cl ligden edecek

adamlar sanıyor ki icardiye düşman millet ondan gitsin diyor, herkes gibi gitsin diyende cok seviyor ama kalırsa adama sövecek taraftar pişman olacak herkes

Sözleşmeyi alırsa duzelebilecegine inanan var mi. Yine salacak. Kumara girmesin yönetim. Bu adama güvenilmez.
Ben. Icardi'yi ikinci plana atmayıp ana planda görev verirsen, her türlü sorumluluğu alır. İkinci sezonunun neredeyse tamamını sakat oynamış, gol kralı olmuş bir adamdan söz ediyoruz.

Benim idealimde Osimhen yokken Icardi oynamıyor zaten, Icardi oyunu değiştirdiğinde yapacağın hamle olacak. Öyle olacaksa bir anlamı yok, gitsin derim.
Bu beklentin pek ihtimal dahilinde değil, bizim öyle bir oyun esnekliğimiz yok, en basiti gerideyken bile böyle orta bombardınıyla hücumu yoklayan bir takım değiliz.

Mevcut haberler her nedense Dursun başkanın İcardi'yi ben değil Okan hoca göndertti demek için yaptığı yönetimin kendini her nedense aklama çalışması gibi geliyor.

Dursun Özbek İcardi'yi 3 milyona ikna etmişmiş de, son karar OB'ninmişmiş de...

Sanırım zannediyorlar ki İcardi gönderilirse taraftar bunlara istifa diye bağıracak ?

Mevcut haberler her nedense Dursun başkanın İcardi'yi ben değil Okan hoca göndertti demek için yaptığı yönetimin kendini her nedense aklama çalışması gibi geliyor.

Dursun Özbek İcardi'yi 3 milyona ikna etmişmiş de, son karar OB'ninmişmiş de...

Sanırım zannediyorlar ki İcardi gönderilirse taraftar bunlara istifa diye bağıracak ?
Ulan 4 sene şampiyon yapmış başkana saldiriyorsun ayiptir

“Düzenin kendisine göre kurularak ilk 11 garantisi” ne yaw

öyle bi şey İMKANSIZ

Geri
Üst Alt