- 17 Eylül 2018
- 20.368
- 23.310
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav bu adamın kalmasını isteyen düzelecegine inanmıyor ki populizm kasmak icin kalsın diyorSözleşmeyi alırsa duzelebilecegine inanan var mi. Yine salacak. Kumara girmesin yönetim. Bu adama güvenilmez.
Ben. Icardi'yi ikinci plana atmayıp ana planda görev verirsen, her türlü sorumluluğu alır. İkinci sezonunun neredeyse tamamını sakat oynamış, gol kralı olmuş bir adamdan söz ediyoruz.Sözleşmeyi alırsa duzelebilecegine inanan var mi. Yine salacak. Kumara girmesin yönetim. Bu adama güvenilmez.
Bu beklentin pek ihtimal dahilinde değil, bizim öyle bir oyun esnekliğimiz yok, en basiti gerideyken bile böyle orta bombardınıyla hücumu yoklayan bir takım değiliz.Benim idealimde Osimhen yokken Icardi oynamıyor zaten, Icardi oyunu değiştirdiğinde yapacağın hamle olacak. Öyle olacaksa bir anlamı yok, gitsin derim.
Ulan 4 sene şampiyon yapmış başkana saldiriyorsun ayiptirMevcut haberler her nedense Dursun başkanın İcardi'yi ben değil Okan hoca göndertti demek için yaptığı yönetimin kendini her nedense aklama çalışması gibi geliyor.
Dursun Özbek İcardi'yi 3 milyona ikna etmişmiş de, son karar OB'ninmişmiş de...
Sanırım zannediyorlar ki İcardi gönderilirse taraftar bunlara istifa diye bağıracak ?
Ulan 4 sene şampiyon yapmış başkana saldiriyorsun ayiptir
Osimheni kim aldı. Okan buruk ederson diye ulurken ugurcani alan kimdi.Hani Osimhendi şampiyon yapan
Asıl bunun kamp yiyince düzeleceğini sananlar, yedek olunca takımı karıştırmayacağına inananlar boş.Bos varliklar