#94 Lucas Ontivero

Lucas'ın tekniğine özgüvenine diyecek bir şey yok ama çok savruk.Biraz vücut çalışması lazım.

Savrukluğun vücutla alakalı olduğunu sanmıyorum Halit Gardaş. Amrabatta vücut var ama oda savruk. Amrabatta beyin olmadığından Ontiveroda ise tecrübesizlikten.

Ben vücudunun çok kötü olduğunu sanmıyorum. Oynadıkça düzelecektir. Bakın misal bu çocuk dün çok yeni bir kadroda sivrildi. Düşünsenize Sneijder Melo Selçuk Drogba Buraklı bi kadroda oynadığını. İnşallah çok başarılı olacak çoook

1507688_685294288195936_1003561036_n.jpg

Antremana çıkmış.

Çabuk yoruluyor gibi.. İkinci yarıda mesela pasları kısa kaldı.. Onları da geliştirirse neden olmasın..

Bruma:(

Yetenek falan tamam ama fiziği çok eksik,kas yapması lazım hantal bir görüntüsü var.Bizim ligin oyuncusu değil.Yinede zamanla nasıl gelişir bilemeyiz.

hay fiziginize baslim ben sizin herif bulldog gibi tam kas yumagi.

hala fizikten bahsederler, bacaktaki adalelerine bakin.

her oyuncu mister universum olacak diye bir kayde yok.

İdolü Tevezmiş. Zaten oyun stili de Tevez gibi gezen, hareketli ve top süren forvet oyuncusu.

valla ben ontivero için brumadan daha fazla ümitliyim ben brumadan daha kaleye sert bir şut görmedim insiyatif aldığını görmedim ontiveronun gözlerindeki hırsı ve ateşi hiç görmedim pek çok kişi bana katılmayabilir ama benim fikrim bu

Drogba cezaliyken, Burdisso hazir degilken umarim oynar Onti.:(

Yoksa ligde hic göremeyecegiz.

Bu adamın maçını izlemedim.Farklı farklı yorumlar var hızı konusunda yav bu hızlı mı yavaş mı şimdi galasözlükte ağır topçu o boyla hızlı değilsen yaşatmazlar diyen biri var da.

Mutlak suretle ilk 11'de oynatmalıyız ne kadar çabuk banko 11 oyuncusu olursa o kadar hızlı geliştirir kendini...

Lig umrumda bile değil pislik şikeli şaibeli Allahın belası lig canı cehenneme. Gençleri kazanalım yeter..

Bu adamın maçını izlemedim.Farklı farklı yorumlar var hızı konusunda yav bu hızlı mı yavaş mı şimdi galasözlükte ağır topçu o boyla hızlı değilsen yaşatmazlar diyen biri var da.

Benim izlediğim sorun hızda değil, çabuk yorulduğu için sonradan dağıldı biraz.

hafta sonu yedeklerde olmalı mutlaka. oyuna sonradan girip etki edecek başka oyuncumuz yok hücum anlamında

Geri
Üst Alt