#94 Lucas Ontivero

Savrukluğun vücutla alakalı olduğunu sanmıyorum Halit Gardaş. Amrabatta vücut var ama oda savruk. Amrabatta beyin olmadığından Ontiveroda ise tecrübesizlikten.

Ben vücudunun çok kötü olduğunu sanmıyorum. Oynadıkça düzelecektir. Bakın misal bu çocuk dün çok yeni bir kadroda sivrildi. Düşünsenize Sneijder Melo Selçuk Drogba Buraklı bi kadroda oynadığını. İnşallah çok başarılı olacak çoook

Orhan,Lucas'ın fizik yapısı Tevez ve Aguero ile aynı.Ama saydığım 2 futbolcunun Lucas'tan farklılıkları dengeli olmaları ve güçlü olmaları.Anladın mı beni? Mesela ikili mücadeleye girersen Aguero veya Tevez'le büyük ihtimal yerde kalırsın.Lucas'ta o seviyeye gelirse o zaman iş değişir.Zaten Allah vergisi tekniği var.

Çok erken yorumlar yapılıyor bu çocuğu en azından 2-3 maç daha izleyip ona göre konuşmakta fayda var.Hemen oldu bittiye getirmeyin.Sonra hayalkırıklığı yaşayabiliriz.

Drogba cezaliyken, Burdisso hazir degilken umarim oynar Onti.:(

Yoksa ligde hic göremeyecegiz.

Iyi oyuncu formayi kapar merak etme. Rekabet iyidir.

Mancini genelde hakedene veriyor formayi. Lucas da hakederse lig maclarinda da oynar.

Bi hoca neden etkili oyuncusunu kullanmasin? Kondisyonu arttikca zorla alacak formayi bence.

İlk 15 dakikayı izlemedim iyi oynadı diyorlar ama benim gördüğüm neredeyse topa değmedi.

valla ben ontivero için brumadan daha fazla ümitliyim ben brumadan daha kaleye sert bir şut görmedim insiyatif aldığını görmedim ontiveronun gözlerindeki hırsı ve ateşi hiç görmedim pek çok kişi bana katılmayabilir ama benim fikrim bu

Allah var Bruma yeni Keita'mız...Gömmeyin hemen yere...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=89ogYJQ9q_U[/media]

Allah var Bruma yeni Keita'mız...Gömmeyin hemen yere...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=89ogYJQ9q_U[/media]

sansiz birazda geldiginden beri iyi pozisonlara girdi hele ilk oynadigi mac senin gösterdigin video.

bunlar gol olsa ve sakatlanmasa simdiden ilerlemis olurdu.

neyse düzeldikten sonra insAllah.

sansiz birazda geldiginden beri iyi pozisonlara girdi hele ilk oynadigi mac senin gösterdigin video.

bunlar gol olsa ve sakatlanmasa simdiden ilerlemis olurdu.

neyse düzeldikten sonra insAllah.

Takımın duraksadığı döneme denk geldi...Kişisel birşey değil...Takım açılmışken şu 6-0 lık maçta olsa maç bir 10 falan olurdu.

yine iyidi o dönemlerde iste orda dedigim pozisyonlar gol olsaydi daha farkli yerlerde olabilirdi.

Kader bazen böyle oluyo işte....O vardı Sne sakattı Sne var Bruma yok...

Umarım toparlayıp döner...Rocky filmi izlesin bolca...En iyi geri dönüşler Rocky'nin işi..Herkesi hırslandırır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=h8nC-RnETd0[/media]

Bruma'da çok iyi başlamıştı hatırlarsak. Umarım Lucas istikrarlı olur.

2013-2014 Galatasaray 1-1 Çaykur Rizespor maç özeti Ligtv.com.tr

Bruma hala cok iyi.

Onu körelten Mancini malesef.

Sakatlıktan nasıl döner orasını artık bilemem.

Bildiğim birşey varsa ki Mancini'yi eleştirdiğim tek konu bu zaten.

Mancini geldiğinden itibaren Bruma'da bir özgüven eksikliği var.

Ayrıca Bruma Mancini geldikten sonra sadece 3 maçta oynadı ligde.

Sen adamı Elazığspor'a karsı oynatma ardından Juventus deplasmanında oynat ve ondan iyi performans bekle.

Yok öyle bi dünya.

1 maç oynuyorsa 4 maç oynamıyor ve biz bu çocuğu kötülüyoruz sürekli.

Sürekli 90 dk oynasın demiyorum ama bence ard arda her maçta belli sürelerde oynatılmalıydı Bruma.

Sakatlıktan dönunce seneye yine aynı şekilde oynatılmayacaksa Bruma seneye başka bir takıma kiralansın bence.

Bruma'da çok iyi başlamıştı hatırlarsak. Umarım Lucas istikrarlı olur.

2013-2014 Galatasaray 1-1 Çaykur Rizespor maç özeti Ligtv.com.tr

Bir de şu var o maçta ve Antalyaspor maçının özetlerine bakarsan Bruma'nın topla birlikte uçtuğunu ve cok etkili oldugunu görmek mümkün.

Mancini geldikten sonra Bruma korkak tavuk gibi oynamaya basladı.

Bir maçta 45 dk da Bruma cıkıp Sabri girdi :D

Kayserispor deplasmanında maçın ikinci yarısında cok iyi oynamaya baslamısken oyundan alındı.

1 maç oynadıysa ondan sonraki 3 lig maçında oynatılmadı.

Yani bu cocugun maçlarda insiyatif alamaması son derece doğal kendine olan güvenini yok etti Mancini.

Bruma hala cok iyi.

Onu körelten Mancini malesef.

Sakatlıktan nasıl döner orasını artık bilemem.

Bildiğim birşey varsa ki Mancini'yi eleştirdiğim tek konu bu zaten.

Mancini geldiğinden itibaren Bruma'da bir özgüven eksikliği var.

Ayrıca Bruma Mancini geldikten sonra sadece 3 maçta oynadı ligde.

Sen adamı Elazığspor'a karsı oynatma ardından Juventus deplasmanında oynat ve ondan iyi performans bekle.

Yok öyle bi dünya.

1 maç oynuyorsa 4 maç oynamıyor ve biz bu çocuğu kötülüyoruz sürekli.

Sürekli 90 dk oynasın demiyorum ama bence ard arda her maçta belli sürelerde oynatılmalıydı Bruma.

Sakatlıktan dönunce seneye yine aynı şekilde oynatılmayacaksa Bruma seneye başka bir takıma kiralansın bence.

mancininin tek arzusu takımın belli bir şekil ve kalıpta bir tüm olarak oynayabilmesi. bu yüzden brumadan istekleri var. bunun bruma için de takım için de faydalı bi olay olduğu su götürmez bir gerçekken bu tarz eleştiriler çok sığ.

takım takım olmadıkça bruma yardırsa ne fayda. ama takım bir kimlik içinde oynarsa bütünlüğünü yakalarsa herkesin zaman zaman parlama fırsatı olacaktır. adam brumanın yeteneklerini almıyor. tek istediği disiplin ki bruma bunları zaten yapan- eğitimini almış bir oyuncu ( bakınız kophenag deplasmanı yenen gol aydın bruma farkı)

şunu da ekliyim geçen sene evimizde eskişehirle 1-1 berabere kaldığmız maça bir göz atın özetlerine falan. mancini böyle toz gibi dağılan takım istemiyor o yüzden forvetlerin de adam akıllı pozisyon almasını istiyor top rakipteyken.

Bruma dan umutlu degilim ama bu cocuktan umutluyum. Keske yabanci siniri olmasa da yedekte oturabilseydi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tokat maçını izleyemedim ama

isterse messi olsun, tek maçta kimse bu kadar gazlanıp, göklere çıkarılmaz.

mancininin tek arzusu takımın belli bir şekil ve kalıpta bir tüm olarak oynayabilmesi. bu yüzden brumadan istekleri var. bunun bruma için de takım için de faydalı bi olay olduğu su götürmez bir gerçekken bu tarz eleştiriler çok sığ.

takım takım olmadıkça bruma yardırsa ne fayda. ama takım bir kimlik içinde oynarsa bütünlüğünü yakalarsa herkesin zaman zaman parlama fırsatı olacaktır. adam brumanın yeteneklerini almıyor. tek istediği disiplin ki bruma bunları zaten yapan- eğitimini almış bir oyuncu ( bakınız kophenag deplasmanı yenen gol aydın bruma farkı)

şunu da ekliyim geçen sene evimizde eskişehirle 1-1 berabere kaldığmız maça bir göz atın özetlerine falan. mancini böyle toz gibi dağılan takım istemiyor o yüzden forvetlerin de adam akıllı pozisyon almasını istiyor top rakipteyken.

Mancinin Bruma'dan istekleri var dediğin kısım bana Fatih Terim'in Sneijder'den isteklerinin oldugu zamanları hatırlattı.

Fatih Terim Sneijder'i serbest oynatmadı bir sürü angarya şey istedi ve o da bizim bildiğimiz Sneijder gibi oynamadı.

Ve cok elestiri aldı ama Mancini geldi kendini buldu.

Bunda da Mancinin kendisinin serbest rolde oynatmasının etkisi oldugunu söyledi.

Bruma'ya da aynı bu şekil özgürlük tanımasının bir şart oldugunu düsünüyorum.

Ondan tek istediği top rakipteyken de özverili bir şekilde takıma yardımcı olması olabilir.

Ki Bruma oynadıgı zamanlarda özverili bir şekilde oynamaya calısıyor bana göre.

Senin dediğine gelecek olursak yetenek tabi ki alınamaz ama özgüven rahatlıkla alınabilir.

Ve özgüven futbolda ki en önemli şeylerden biridir.

Ayrıca Bursa maçının biraz yanıltıcı oldugunu düşünüyorum.

3-5-2 taktiğinde oynadıgımız sıkıcı futbolun neden Bruma gibi kanat oyuncularının olmamasıydı, top hep ortada sıkıstıgından dolayı aşırı zevksiz maçlar izledik.

Çabuk yoruluyor gibi.. İkinci yarıda mesela pasları kısa kaldı.. Onları da geliştirirse neden olmasın..

Bruma:(

Cocuk ne zamandir mac yapmıyor. Mac kondisyonu yok. Antrenmanla falan olacak sey değil bu. Her hafta maca cikmasi lazım. Suan max. 30 dk diri kalabilir. Ondan sonraki dakikalarda yorgunlugun etkisiyle sacmalayacaktir elbet..

Bu sureci hoca ayarlayacak. Her hafta 5-10 dk daha fazla sure alirsa en fazla 5, 6 mac sonunda bir maci komple kaldırabilir hale gelir kanimca.

Geri
Üst Alt