- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Yarasalığa devam mı ?![]()
İçine 3 harfli girmiş olabilir Erman ağabeyin.![]()
Ne diyorsunuz la rahatsız mısınız nesinizHadi inşallah![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarasalığa devam mı ?![]()
İçine 3 harfli girmiş olabilir Erman ağabeyin.![]()
Ne diyorsunuz la rahatsız mısınız nesinizHadi inşallah![]()
3 harfli derken sen neyi kastettin öteki vatandaş neyi kastetti açıklayın bakalım? Melih'in dediği gibi ihale sana kalabilir hem de çok fena olabilir kardeşim.Yapma yahu.O zaman burası karışır. Vaziyet alın.
Ne diyorsunuz la rahatsız mısınız nesiniz![]()
![]()
Önce neyi kastetmiş onu bir öğrenelim de sonra Aslan'a ne verileceği konusu ile ben ilgilenirim.abi alkollü gelmişler foruma.
Aslan'a limonata verelim düzelir.
3 harfli derken sen neyi kastettin öteki vatandaş neyi kastetti açıklayın bakalım? Melih'in dediği gibi ihale sana kalabilir hem de çok fena olabilir kardeşim.
Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yokAbi sizin içiniz fesat.3 harfli derken ben cin kastetmiştim. Ama Mehmet ağabey ne kastetti ya da senin gönlünde olan nedir, onu bilemem.
![]()
Allah razı olsun ağabeyPuanları gönderdim, 8 verdiğim şarkı kazanır![]()
Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Bu arada benim gönlümde ne olabilir lan lale? Ettiği lafa bak kerkenezin![]()
![]()
Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.
Bu arada benim gönlümde ne olabilir lan lale? Ettiği lafa bak kerkenezin![]()
![]()
Adınızı dahi anmak avatarınızı dahi görmek istemiyorum Mehmet bey kardeşim. Akşamdan beri mikserlik yapıyorsunuz değerli forum arkadaşlarımı kardeşimlerimi bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz lakin başarılı olamayacaksınız! Kelime oyunları ile gelmeyin bana lütfen. Ben bu oyunu bozarım.Allah Allah neymiş yahu bu 3 harfli olan şey çözemedim gitti...
Biraz ipucu ver, ulu orta yazılamayacak bir şey demek ki...
Kardeşim eski bir deyim vardır bilirsin derdim de şimdi açıkta söylenmez lakin sen anladın beniİyi de bana gelince ifadesini alırım, şöyle yaparım, böyle yaparım diyordun ama asıl ortalığı karıştıranlara laf yok.Açıkcası sınıfta kaldın abi. Resmen adını lekelemeye çalıştılar. Tepkin daha sert olmalı. Böyle devam edersen herkes ensene vurup lokmanı alır.
Kardeşim eski bir deyim vardır bilirsin derdim de şimdi açıkta söylenmez lakin sen anladın beni![]()
Arda ağabey sosyete bilmez öyle deyimleri boşuna sorma
B. Arda Aycan
Adınızı dahi anmak avatarınızı dahi görmek istemiyorum Mehmet bey kardeşim. Akşamdan beri mikserlik yapıyorsunuz değerli forum arkadaşlarımı kardeşimlerimi bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz lakin başarılı olamayacaksınız! Kelime oyunları ile gelmeyin bana lütfen. Ben bu oyunu bozarım.