95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 harfli derken sen neyi kastettin öteki vatandaş neyi kastetti açıklayın bakalım? Melih'in dediği gibi ihale sana kalabilir hem de çok fena olabilir kardeşim.

Abi sizin içiniz fesat. :D 3 harfli derken ben cin kastetmiştim. Ama Mehmet ağabey ne kastetti ya da senin gönlünde olan nedir, onu bilemem. :D

Berk Öztunalı Merhabalar iyi geceler, burada bir mevzu var sizin haricinizde kimsenin çözebileceğini zannetmiyorum.

Puanları gönderdim, 8 verdiğim şarkı kazanır :D

Abi sizin içiniz fesat. :D 3 harfli derken ben cin kastetmiştim. Ama Mehmet ağabey ne kastetti ya da senin gönlünde olan nedir, onu bilemem. :D
Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok :D 3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.

Bu arada benim gönlümde ne olabilir lan lale? Ettiği lafa bak kerkenezin :D :D

Ben de öyle anladım kardeşim zaten sıkıntı yok lakin bu adını dahi anmak istemediğim vatandaş ile Melih karıştırdı ortalığı yapacak bir şey yok :D 3 harfli falan işim olmaz öyle bir sıkıntım yok çok şükür.

Allah Allah neymiş yahu bu 3 harfli olan şey çözemedim gitti...

Biraz ipucu ver, ulu orta yazılamayacak bir şey demek ki...

İyi de bana gelince ifadesini alırım, şöyle yaparım, böyle yaparım diyordun ama asıl ortalığı karıştıranlara laf yok. :D Açıkcası sınıfta kaldın abi. Resmen adını lekelemeye çalıştılar. Tepkin daha sert olmalı. Böyle devam edersen herkes ensene vurup lokmanı alır.

Allah Allah neymiş yahu bu 3 harfli olan şey çözemedim gitti...

Biraz ipucu ver, ulu orta yazılamayacak bir şey demek ki...
Adınızı dahi anmak avatarınızı dahi görmek istemiyorum Mehmet bey kardeşim. Akşamdan beri mikserlik yapıyorsunuz değerli forum arkadaşlarımı kardeşimlerimi bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz lakin başarılı olamayacaksınız! Kelime oyunları ile gelmeyin bana lütfen. Ben bu oyunu bozarım.

İyi de bana gelince ifadesini alırım, şöyle yaparım, böyle yaparım diyordun ama asıl ortalığı karıştıranlara laf yok. :D Açıkcası sınıfta kaldın abi. Resmen adını lekelemeye çalıştılar. Tepkin daha sert olmalı. Böyle devam edersen herkes ensene vurup lokmanı alır.
Kardeşim eski bir deyim vardır bilirsin derdim de şimdi açıkta söylenmez lakin sen anladın beni :)

Sorma Aslan kardeşim, biliyorsun bu uğurda çok yiğitler heba oldu ancak sonunda mukaddes gayemize ulaştık. İnanır mısın gerçekten bir ferahlama geldi, tek kaş olarak geçirdiğim günler çok zordu ama üstesinden geldik. :D

Bu arada bu alıntı şeysini yapamadım hala boşluk bırakılmıyor benimle alakalı bir problem mi acaba?

Adınızı dahi anmak avatarınızı dahi görmek istemiyorum Mehmet bey kardeşim. Akşamdan beri mikserlik yapıyorsunuz değerli forum arkadaşlarımı kardeşimlerimi bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz lakin başarılı olamayacaksınız! Kelime oyunları ile gelmeyin bana lütfen. Ben bu oyunu bozarım.

Yahu bırak şimdi oyunu moyunu, o nereden çıktı arkadaş :D Ülkenin havasını soluyan oyun bozmaya başlıyor tövbe estf...

Kastettiğimi iddia ettiğin şey hakkında ipucu bekliyorum, tatlı mı tuzlu mu yenir mi yenmez mi falan gibi ipucu ver. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt