95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Melih Sönmez temsili değil.

u75DtEmmyS0fK.gif

beyaz kedi sensin galiba ağabeyim. pati yiyen kahverengi de benim burada. Harbiden temsili değilmiş :D

beyaz kedi sensin galiba ağabeyim. pati yiyen kahverengi de benim burada. Harbiden temsili değilmiş :D
Kardeşim sayende bazı sevdiğim saydığım üyelerin gerçek yüzlerini gördüm sana teşekkür ediyorum :D Bir üç harfli deyimi ile mevzuyu nerelere getirdiler alenen şahit oldum. Bundan sonra tavrım da buna göre olacak.

Mesela adım Erman olsa ve birisi bana Örmın dese çekip vururum. Oldu olacak Arda abiye de Ördı, Mehmet abiye de Möhmit desinler.

Örmın Bey bilmez böyle şarkıları, çok üstü kapalı vermişsin mesajı :D

Hoyyyydaaaaaaaaaaaa Örmın bey bilmez ama ben bilirim öyle mi ? :D

Git yat abi sen artık, serseri mayın gibisin valla ne yapacağın belli olmuyor mazallah bitirme bizi gece gece :D

Hoyyyydaaaaaaaaaaaa Örmın bey bilmez ama ben bilirim öyle mi ? :D

Git yat abi sen artık, serseri mayın gibisin valla ne yapacağın belli olmuyor mazallah bitirme bizi gece gece :D

Hadi benim müzik arşivim iyi, sahi sen nereden biliyosun bu şarkıyı, ne iş? :D

Kardeşim sayende bazı sevdiğim saydığım üyelerin gerçek yüzlerini gördüm sana teşekkür ediyorum :D Bir üç harfli deyimi ile mevzuyu nerelere getirdiler alenen şahit oldum. Bundan sonra tavrım da buna göre olacak.

Her zaman yanındayım ben ağabeyim. Herhangi bir kalkışma da atacağın bir mention yeterli biliyorsun :D

O değil de geri sayfalarda Emrah'ı mentionladım ağabey. Tehlikenin farkındasındır umarım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt